Βίκυ (Iris Massage)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 16
Κριτικές Χρηστών
Η Βίκυ είναι παλιά καραβανα στον χώρο του μασάζ και του σεξ και καθηγήτρια στο τσιμπούκι και μαέστρος στο Λάδωμα και στα στησίματα. Η τύπισσα είναι απίστευτη και είχαμε περάσει και σε άλλα μαγαζιά μαζί που εργαζότανε. Πήγα στο ιρις και την είδα που εργαζόταν και ήθελα να περάσω ξανά μαζί της. Κάθε φορά και μια μοναδική εμπειρία. Μου θυμίζει έντονα την γειτόνισσα η την φίλη της μητέρας η της θείας μου η της γιαγιάς μου της καλά διατηρημένης που όταν την βλέπεις σου γίνεται ο πουτσος μπαστούνι και θέλει να βγει από το παντελόνι για να την γαμισεις παντού όπου σου φτάνει η φαντασία σου. Τόσο απλά. Κι αυτό κάναμε και αυτή την φορά. Τα δώσαμε όλα στο μασάζ,στο γλείψιμο, και στο τσιμπούκι και στο γαμισι φυσικά. Με το που μπήκε μου ήταν ήδη σηκωμένη και παραξενευτηκε. Μετά αρχίσαμε χαδακια και φιλάκια και αγκαλίτσες τρυφερές. Μετά πέσαμε στο μασαζοκρεβατο μου έκανε ένα φανταστικό μασάζ και body to body και με άλειψε με έντονο λάδι και εγώ φυσικά στην συνέχεια. Την έγλειφα παντού και στα βυζιά και στα πόδια της πιο πολύ και με έντονο γλειφομούνι που μάλλον λόγω πολλαπλής και έντονης χρήσης δεν το αισθάνθηκε τόσο αλλά έχυσε τελικά σε κάποια στιγμή. Στην συνέχεια με εγλειψε και εκείνη και μου έκανε ένα φανταστικό τσιμπούκι που ευτυχώς δεν κατάφερα να χύσω. Και όλα καλά. Στην συνέχεια επιοδοθηκαμε σε τρεις στάσεις σεξ μια με cow girl στον καναπέ να πιάνεται από κάπου και να χοροπηδάει στον πουτσο μου μια ιεραποστολικά και μια στα τέσσερα ολοκληρωτικά με διάρκεια ώσπου λόγω πολλών φαντασιώσεων μαζί της δεν άντεξα και τα έδωσα όλα μέσα στην καποτα της φωνάζοντας δυνατά και τα έδωσα ότι είχα και δεν είχα μέσα της. Μετά μου έβγαλε το προφυλακτικό με καθάρισε και μετά για να ηρεμήσω με πήρε αγκαλιά και ανταλλάξαμε και έντονα φιλιά ώσπου με αποθέωσε στο τέλος περνώντας μια υπέροχη ώρα μαζί. Τι κρίμα να μην υπάρχουν τέτοια διαμάντια παντού και να υπάρχουν γύρω μας υπερεκτιμημένα μπάζα. Το σίγουρο είναι ότι με την πρώτη ευκαιρία θα πάω ξανά να επισκεφτώ και τα άλλα κορίτσια. Ο χώρος είναι υπέροχος όπως και τα κορίτσια. Μπράβο.