Ειρήνη (Central Spa)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 3
- Προβολές: 22
Κριτικές Χρηστών
Πέρασμα προ λίγων ημερών από το κατάστημα του νέου κόσμου. Κάνανε παρέλαση τα κορίτσια και επέλεξα την Ειρήνη γιατί μου άρεσε το ποζάρισμα που μου έκανε.
Έκανα λίγο υπομονή στο δωμάτιο και ήρθε η γκόμενα. Ήταν ομιλητική, το παρατράβαγε αρκετά αλλά έλαβε το μήνυμα και άρχισε το μασάζ. Για μένα δεν ξέρει... αυτό το χάδι που κάνει δεν λέγεται μασάζ. Έκανα υπομονή για να δω μήπως στρώσει αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι και την στιγμή που αποφάσισε να πάμε στο σεξ.
Φιλιά όχι, ούτε και κάποιο ζέσταμα πριν αρχίσουμε το σεξ. Απλά μια αδιάφορη πίπα αλλά τουλάχιστον είχα καύλες και μου σηκώθηκε.
Καμία πρωτοβουλία αλλά τουλάχιστον το έπαιζε πρόθυμη να κάνει ότι θέλω εγώ. Επέλεξα στήσιμο στα 4 λοιπόν και άρχισα το γαμήσι. Καλή αίσθηση αλλά το αντίθετο από το σόσιαλ, είχαμε πολύ ησυχία... Ανεβάζοντας στροφές άρχισε τελικά να ακούγεται. Δεν κάναμε άλλη στάση, έχυσα και έληξα την φάση.
Δεν θα με ξαναδεί, δυστυχώς δεν άξιζε

Αφιξη μετα απο ευκολη διαδρομη με το αυτοκινητο λογο τη μειωμενης κινησης. Αραξα και περιμενα τις κοπελες στο δροσερο απο τα ερκοντισιον μασατζιδικο και μετα απο λιγο επελεξα την Ειρηνη που ηταν ομορφη και χαμογελαστη.
Ξεκινησε ενα εκπληκτικο μασαζ σε ολο το σωμα, ξερει πολυ καλα τι κανει και σε χαλαρωνει σε σημειο που δεν θελεις να σηκωθεις απο το κρεβατι.
Ξεκινησε μετα με την γλωσσα της να περναει απο ολο μου το σωμα. Πλατη, βυζια, πουτσα και αρχιδια. Η πιπα παρα πολυ καλη, με κοιταζε στα ματια και τον εβαζε ολο μεσα στο λαιμο της. Η πουτσα μου σκληρη και ανεβαινει πανω μου. Κανει ωραιο γαμησι με τις βαζαρες να παλλονται και το προσωπο να εχει παρει εκφυλη εκφραση. Ενταση και καυλα και οι δυο μας, δεν μπορεσα να κρατηθω, την βαζω απο κατω και ξεκινω το οργωμα. Το μουνι της μουσκεψε και η ηδονη της φαινοταν απο τα βογγητα. Απο αντοχες δεν εχει θεμα, το μουνι της στενο οσο πρεπει και γενικα γαμας ωραια γυναικα. Ειναι καλη απο εμφανιση αλλα ολη της η αξια ειναι στην εμπειρια που εχει, κανει πολυ καλες υπηρεσιες και δινεται στον πελατη.
Αξιζε λοιπον οχι μονο για την φορα που πηγα αλλα και για επαναληψεις.

Κριτική μερικές μέρες μετά από την συνάντηση. Δοκίμασα την Ειρήνη γιατί μου άρεσε περισσότερο από την άλλη κοπέλα. Η διάθεση της ήταν καλή και μετά από την καλή υποδοχή που μου έκανε η υπηρεσία η καλοπέραση μαζί της ήταν μονόδρομος.
Μετά από την προετοιμασία μου ήρθε και με ξεκίνησε στο μασάζ. Καλή τεχνική, υπομονετική και δεν αφήνει σημείο χωρίς να τρίψει σε όλο το σώμα. Μετά άρχισε με την γλώσσα να με ερεθίζει σε όλο το σώμα, υπομονετική και χωρίς βιασύνη, η πίπα της πολύ καλή. Όταν έγλειψε και τα αρχίδια αποφάσισα να της κάνω γλειφομούνι. Της άρεσε και από εκείνη την στιγμή ήθελε να γαμηθεί και έδειχνε ξεκάθαρα. Σχεδόν άρπαξε το καυλί μου και το έβαλε μέσα στην μουνάρα της. Έδωσα πόνο στην συνέχεια όπως και το ζητούσε ο οργανισμός της. Τα στησίματα της ήταν σωστά, υπάκουη σαν γκόμενα και πολύ δεκτική.
Συνολικά πολύ καλή φάση, θέλει να ικανοποιεί τον πελάτη και αυτό κάνει την διαφορά σε σχέση με άλλες που κοιτάνε μόνο να πάρουν τα λεφτά.