Αναστασία (Οίκος Κωνσταντινουπόλεως 166Α)
Κριτικές Χρηστών
Με την Αναστασία δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά και να μην το ευχαριστηθείς από την εποχή της Ιωαννίνων 3. Και στον οίκο της Κωνσταντινούπολεως που τον έχω επισκεφτεί αρκετές φορές είχα περάσει και με άλλες κοπέλες αλλά ήθελα να περάσω και με Αναστασία. Γενικά είναι μια νταρντανομιλφ κοπέλα με άγρια αλλά ωραία χαρακτηριστικά και με αρκετή διάθεση στο σεξ στην πίπα και στο γλείψιμο. Αξία εκπρόσωπος της ρωσικής σχολής. Το μόνο καλό είναι ότι μιλάει μόνο ρωσικά και δεν καταλαβαίνεις πολλές φορές τι εννοεί. Πάντως εγώ όταν την συναντώ την γλείφω παντού και στο μουνι και στα βυζιά αλλά και στον κωλο. Η ίδια πάντα μου κάνει καλό γλείψιμο αλλά και πίπα που κρατιέμαι για να μην τελειώσω.. Το τελείωμα έρχεται πάντοτε στην εξαιρετική κυτταριτιδοκωλαρα της και είναι όλα τα λεφτα. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας πέφτουν και αρκετά γλωσσοφιλα δεν μπορώ να πω. Πάρτε την αξίζει.

.gif)

.jpg)

.gif)

_1.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.gif)

ποτε την ειχες δει ? γιατι μια χαρα ελληνικά μιλαει τωρα...γλωσσοφιλα δεν δινει ...μηπως την μπερδεψες με αλλη ?
φίλος @giorgos2226 περιμένεις απάντηση;
@arpagas
εσυ γιατι δεν βαζεις κριτικες; βαριεσε ή απλα δεν θες να βοηθησεις αυτους που πανε μπορδελα; @giorgos2226