Μελίνα (Oasis Masage Spa)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 12
Κριτικές Χρηστών
Αυτού του είδους τα μαγαζιά δεν τα επισκέπτομαι συχνά. Έχω πάει κάποιες φορές, αλλά δεν έχω περάσει καλά και δεν έχουν καλά ρόστερ (σύμφωνα με τα θέλω μου)
Το μόνο που κάπως ξεχωρίζει είναι τούτο στα Εξάρχεια. Είχα χρόνια να κατέβω και το συνδύασα με καφέ. Έχουν ανοίξει πολλά μαγαζιά στη περιοχή. Θετικό αυτό.
Τώρα στο θέμα μας. Ανεβαίνω στον όροφο, χτυπάω το κουδούνι και μου ανοίγει η Μελίνα. Με περνάει στο σαλόνι και ειδοποιεί τα κορίτσια να περάσουν. Ήταν 6/7 δεν συγκράτησα ονόματα. Ζήτησα τη Μελίνα, γιατί μου έκανε το κλικ από τη πρώτη στιγμή.
Σχετικά ψηλή με ωραίο σώμα και λίγο χαλαρή κοιλιά (χωρίς τα ρούχα) Φεύγει για λίγο και ετοιμάζομαι να κάνω ένα ντουζάκι. Πριν τελειώσω, έρχεται και με σκουπίζει.
Με ρωτάει αν θέλω μασάζ και μια που ήμουν πιασμένος, απάντησα καταφατικά. Δεν το περίμενα αλλά το έχει. Χαλάρωσα και με έφτιαξε. Δυνατό όσο πρέπει αλλά και αισθησιακό.
Στο κυρίως πιάτο είχαμε πολύ ωραίο στοματικό, βαθύ και με πολύ σάλιο, πέρασμα από παντού, όπως και πολλά βαθιά γλωσσόφιλα με πάθος.
Κάναμε μόνο μια στάση, με εμένα όρθιο και εκείνη στο μασαζοκρέβατο. Στην αρχή πολύ δυνατά, αλλά μετά ήθελε να τελειώσει και το προτιμούσε στο πιο χαλαρό. Έτσι κι έγινε. Πρώτα τέλειωσα εγώ και μετα από λίγο ήρθε η σειρά της.
Ρολόι δεν κοιτάξαμε, αλλά σίγουρα πάνω από 30 λεπτα. Μιλήσαμε και για διάφορα θέματα. Απ το πουθενά λοιπόν, μια πολύ όμορφη συνάντηση με τη Μελίνα.