Σόνια (Call Girls Athens)
Κριτικές Χρηστών
Μετά από τόσο καιρό που είχα να κερδίσω τελικά κατάφερα και κέρδισα ξανα. Από το πρακτορείο είχα πάρει την κάτα ως πρώτη κοπέλα Κάνοντας ποδαρικό και τώρα σκεφτόμουν να πάρω την αντριάννα λόγω όμορφων κριτικών και επειδή ήταν και πρόσχαρη και θα μου έκανε πράγματα όμορφα. Αλλά τελικά μέσω κάποιων άλλων βοών κατέληξα στην Σόνια την μιλφάρα που αποδείχτηκε φωτιά και λαύρα. Προσπάθησα μέσω διαλογισμών και οραματισμών να κάνω την κατάσταση καλύτερη και να βοηθήσω στο να γίνει το ραντεβού top Και τα κατάφερα. Μιας και ξημέρωνε η ημέρα που γεννήθηκε μια από τις φαντασιώσεις μου η Ντένις Ρίτσαρντς ενώ είχε προηγηθεί η μέρα που απεβίωσε η Ράκελ Γουέλς. Και μέσα από αυτές τις συμπτώσεις προσπάθησα με οραματισμό να δημιουργήσω ένα πανέμορφο ραντεβού το οποίο απογειώθηκε καθώς η χημεία μας ήταν φανερή από την πρώτη μας ματιά με βάση φυσικά τους χαρακτήρες μας και τον ζωδιακό μας κύκλο. Με το που μπήκε μέσα αρχίσαμε τα φιλιά και τα χαμουρέματα και μου έβγαλε από την αρχή μια φυσιογνωμία καβλωμένης χήρας η νοικοκυράς η μιας γυναίκας σε σούπερμαρκετ η σε κάποιο άλλο πολυσύχναστο χώρο με τέλειο μπούστο που μόλις την έβλεπες ήθελες να προχωρήσεις στο κυρίως πιάτο. Η μιας χαρωπής νοικοκυράς που την έβλεπες να απλώνει τα ρούχα και ήθελες να την βοηθήσεις να τελειώσει πιο γρήγορα. Αφού είχε ήδη φρεσκαριστεί είπαμε κάποια πραγματάκια ήταν πολύ ευγενική και φυσικά περάσαμε στο warm up των προκαταρκτικών ώστε να ακολυθήσουν στην συνέχεια τα γνωστά νέκταρ γλειφομουνιού και κλαρίνου με απόλυτη επιτυχία. Αφού πρώτα με άρχισε με θηλασμό έντονο που μου άρεσε πολύ και ήταν μια από τις φαντασιώσεις μου που της το είχα τονίσει στην συνέχεια της έκανα έντονο γλειφομούνι που τελείωσε αρκετές φορές Και μου το τόνισε έντονα , ενώ με την σειρά της μου έκανε μια φανταστική πίπα όπου μου τα έγλειψε όλα και μου τα κατάπιε την πρώτη φορά. Ειχε υγρανθεί παράλληλα και ήθελε πολύ να μπω μέσα της και να την γαμίσω. Χαρακτηριστικό ήταν ότι μου τόνιζε το πόσο καλός όμορφος και γυμνασμένος είμαι και άλλα τέτοια και όταν της τον έβαλα μέσα ο πούτσος μου είχε γίνει τόσο σκληρός που δυσκολεύτηκα στην αρχή να μπω μέσα της ώσπου τα κατάφερα μετά και μπήκα και μπρος και πίσω με το τελείωμα να έρχεται σε ιεραποστολική στάση ξαπλωμένοι και αγκαλιασμένοι μέχρι όσο δεν πάει. Όταν την έχυσα μετά από κάνα πεντάλεπτο μετά καθήσαμε αγκαλιασμένοι και κάναμε ωραία συζήτηση και κατάλαβα πόσο πρόσχαρη είναι και πόσο δοτική είναι ανάλογα και με τον παρτενέρ που έχει κοινώς χαίρεται αυτό που κάνει. Όποιος άλλος συνευρεθεί μαζί της προτείνω να είναι ευγενικός και να έχει πάνω απ όλα ήθος αρχές χημεία και όρεξη να την ικανοποιήσει αν και δεν θα είναι τόσο δύσκολο με βάση και την όρεξη που έχει και η ίδια πάνω στο σεξ. Και ωραίο βυζί έχει και κορμί αξιοπρεπέστατο όπως και πρόσωπο έχει οπότε ορμάτε. Ευχαριστώ και είμαι ευγνώμων επίσης και για το σάιτ αλλά και το πρακτορείο και φυσικά για την ίδια την σόνια. Όμορφη εβδομάδα πάνω από όλα με επιτυχίες και υγεία.

πως στα καταπιε αφου σου εκανε πιπα με προφυλακτικο;