Κλειώ (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Κριτικές Χρηστών
Συνάντηση με την Κλειώ την προηγούμενη εβδομάδα μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες λόγων τεχνικών προβλημάτων το ραντεβού κλείστηκε σε γνωστή αλυσίδα σε πορνοχοτέλι στο κέντρο το ραντεβού ήταν για αργά την νύχτα το τελευταίο της ήμουν εγώ σαν να λέμε το κερασάκι στην τούρτα. Αφού έχω φτάσει κανένα 40λεπο νωρίτερα στο ξενοδοχείο για να κλείσω δωμάτιο γιατί στο παρελθόν στο συγκεκριμένο έχω φάει κάτι αναμονες 20λεπτες και μισάωρα γιατί δεν είχε διαθεσιμότητα, τέλος πάντων την ώρα που έκλεινα δωμάτιο γιατί είχε μόνο δύο διαθέσιμα έχω την εντύπωση ότι η Κλειώ έβγαινε από το ασανσέρ εγώ δεν την πήρα γραμμή καθόλου αλλά η Κλειώ που είναι γάτα με πήρε γραμμή κατευθείαν γιατί ψηλό γνωριζόμαστε από κάπου αλλού αφού έχω πάει στο δωμάτιο και έχω στείλει αριθμό δωματίου μπαίνω στο ντουζ να φρεσκαρηστω και ακούω γρούτσου γρούτσου την πόρτα τα έχω κάνει πουτάνα μέσα στο μπάνιο φοράω την πετσέτα σαν αρχαίος Έλληνας και ανοίγω την πόρτα σκάει η Κλειώ 20 λεπτά νωρίτερα δεν πειράζει μου λέει σε πείρα γραμμή απο κάτω μου λέει αφού τα είπαμε για λίγο μπαίνει στο μπάνιο να φρεσκαρηστη και σκάει μύτη με κάτι καυλοεσόρουχα ωωω να σου... λέω εκείνη την ώρα φιλιά στο φουλ σώμα ωραίο όπως μου αρέσει και το βηζάκι λίγο μικρό αλλά εμένα δεν με χάλασε καθόλου και μία καυλόφατσα που μου έκανε την πετσέτα που φόραγα αντίσχηνο.
Και τώρα στο ψητό αφού πλακωθείκαμε στα γλωσσοφιλα και της έγλυψα λίγο τα βηζάκια τής την ξάπλωσα στο κρεβάτι και την ρώτησα έχεις άλλο ραντεβού ή απάντηση ήταν όχι ωραία τής λέω θα πας για ύπνο μία χαρά μετά και τής κάνω στην μπάντα το κωλόστριγκο και βλέπω δύο τρυπούλες ρόζ για φάγωμα και το αρχίζω σε ένα γλυφομούνι και η Κλειώ να φωνάζει με την καυλοφωνη της χύνω χύνω τα πείρα όλα στο στόμα τα υγρά της με είχε φτιάξει πύραυλο σπάω τοίχο λέω Το βλέπω μου λέει και τής τραβάω δύο πουτσοσκαμπηλα στο μουνί τής και περνάω σκούφο την πήρα ιεραποστολικά και άρχισα να την καρφώνω δίχως να υπάρχει αύριο με μανία παίχτηκαν πολλές στάσεις και το τέλος ήρθε να χύνω στα βηζάκια της.
Αφού φρεσκαρηστηκαμε και δύο ήρθε η Κλειώ μπροστά μου και της έβγαλα την πετσέτα και χάζευα το κορμί της και μιλήσαμε για κανένα δίλεπτο και της λέω θέλω να σε γλύψο άλλο που δεν γούσταρε και η Κλειώ και το ξαπλώνω και το αρχίζω σπάτουλα και της έχω φάει και της δύο της τρυπούλες της μετά με πλάκωσε σε μια πίπα διαστημικού επιπέδου με φούλ σάλιο και deeptroad όπα της λέω και την ξανά γυρίζω γλυφομούνι και η Κλειώ να ουρλιάζει χύνω χύνω χύνω και έχω πάρει όλα τα ζουμιά της στο στόμα πέρασμα σκούφο και ξεφτιληστηκαμε στον πουτσο και η Κλειώ να γουστάρει στο φουλ όπως και εγώ και έχει πάει η ώρα δωδεκάμιση και ακόμα γαμιόμασταν. Τέλος πάντων αφού φρεσκαρηστηκαμε και ντυθεικαμε και τα είπαμε γιατί λίγο την συνόδεψα από το ξενοδοχείο γιατί έχει στενά μέχρι ένα κεντρικό δρόμο να βρει τάξη να πάει σπίτι της γιατί είμαι και ιππότης!!
Συμπέρασμα Κλειώ μπορεί να φαίνεται μικρή στο μάτι αλλά το κορίτσι κάνει θαύματα είναι σαν να έχεις honda civic με b18c μοτέρ και τετραπεταλουδο τέζα να θέλει τουρμπάτο 400hp να κάτσει δίπλα του <<αν με πιάνεται τι εννοώ και ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή την ζωή τα κορίτσια του χώρου δεν είναι χαζά το εκτιμάναι>>
Τα φιλιά μου από Βλάχος