Πατρίτσια (Medusa Massage)
Κριτικές Χρηστών
Η επίσκεψη έγινε Σάββατο μεσημέρι . Διάλεξα πρόγραμμα 45 λεπτών ( 80 ευρώ κι αν ήθελα να κάτσω 1 ώρα θα έδινα συν 20 ) και την πιο ώριμη σε ηλικία - 33 μου είπαν μπορεί να ήταν και 40 - κι εγώ είμαι ώριμος άλλωστε και με καυλώνουν οι ώριμες γυναίκες που έχουν σέξι κορμιά που θα ζήλευαν κι οι 25/άρες . Η Πατρίτσια ( από τη Βενεζουέλα) με οδήγησε στο δωμάτιο , άνετο , πεντακάθαρο , υπέροχο μπάνιο , πετσέτες , παντόφλες , κρεβάτι μασάζ και ξεχωριστό καναπέ για σεξ ( κι εδώ εικόνα πολυτελούς ξενοδοχείου ) . Έκανα το ντους με την άνεση μου ( και η κοπέλλα σε άλλο χώρο ) με το που μπήκε , της έβγαλα τη ρόμπα , τη χούφτωνα από παντού και βλέποντας τις διαθέσεις μου έμεινε γυμνή . Δεν ήξερα αν πρέπει να κάνουμε πρώτα μασάζ και μετά σεξ αλλά προτίμησα το δεύτερο γιατί καύλωσα μόλις της είδα γυμνή : ωραίο λεπτό κορμί , πολύ ωραία βυζιά ( φυσικα ) , το κωλαράκι της ότι έπρεπε για χουφτωμσ και doggy style . Λίγο κοντούλα , ελάχιστη κυτταρίτιδα στον κώλο , αλλά πολύ γλυκιά , κεφατη και πολύ καυλιάρα . Το μείον ότι ήξερε ελάχιστα Ελληνικά κι ούτε Αγγλικά ( μόνο Ισπανικά ) αλλά με τη γλώσσα του σώματος συνεννοηθήκαμε άνετα . Υπέροχη πίπα , έπαιρνε όλο τον πουτσο στο στόμα της και με τα χέρια τον υπόλοιπο , ιδιαίτερη περιποίηση στο κεφάλι , τ' αρχιδια , εγλυφε και τον κώλο . Ανέβηκε πάνω μου με το μουνι της να χτυπιέται στον πουτσο μου , μετά από λίγο κατέβηκε πίπα ξανά μου τον έκανε σκληρό , μπηκα από πίσω της σε doggy style και λίγο πριν χύσω βγήκα έβγαλα το προφυλακτικό κι έχυσα μέσα στο στόμα της - συνέχιζε να τον γλύφει μέχρι που στραγγιξε όλο το σπέρμα . Έχω την εντύπωση κι απ' ότι καταλάβαινα ότι έχυσε και η ίδια όταν ήταν πάνω μου ή στην αρχή όταν έκανα μασάζ στην κλειτορίδα της ( ξέρω τα προσποιητά βογγητα που κάνουν αυτά τα κορίτσια ) . Έκανα ένα γρήγορα ντους και ξάπλωσα στο κρεβάτι του μασάζ , ήταν πολύ κεφατη , έκανε ωραίο μασάζ στα πέλματα των ποδιών , στα πόδια και τον πουτσο ( τον έκανε ξανά πετρα ) , αλλά δεν ήθελα να ξεπεράσω το 45/λεπτο που είχα πληρώσει - η ίδια δεν μου ζήτησε καν να σταματήσουμε. Γενικά πέρασα όμορφα με την καυτή, λάτιν Πατρίτσια - της έδωσα πρόσθετο δωράκι - , ο στόχος μου ήταν το σεξ κι όχι τόσο το μασάζ . Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η κοπέλα αυτή δεν αναφέρονταν στην ιστοσελίδα του κέντρου μασάζ και δεν είναι σίγουρο αν θα την ξαναβρώ στην επόμενη επίσκεψη .