Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 15

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

-Bruno- Avatar-Bruno-Μηνύματα: 60 Κριτικές: 11

Ιστορίες: 0

Ωραια πηδιεται Αξιολόγηση: 7.33 — 03/01/2025 - 01:53
Ωραια πηδιεται Αξιολόγηση: 7.33 — 03/01/2025 - 01:53

Η επισκεψη μου εγινε για μιση ωρα με ακαποτη πιπα. Απο τις κοπελες επελεξα την Meri γιατι ειχε πιο ωραιο χαμογελο και πολυ καλη διαθεση.
Ξεκινησαμε με μασαζ αλλα δεν ξερει καλο ουτε και προσπαθει, την νοιαζει περισσοτερο να περασει η ωρα αλλα και αρκετα περισσοτερο το σεξ. Επειδη εχει ωραιο κωλο και βυζια την εβαλα κατω και την εγλειψα για να την ευχαριστηθω, δεν μου ειπε οχι και γενικα εβλεπα οτι το απολαμβανει. Απο καθαριοτητα ειναι οκ παρολο που βρισκεται σε χωρο οχι ιδανικο θα ελεγα.
Μετα εκεινη μου εκανε καλη πιπα την οποια εκανε καλυτερη το eye contact αλλα και το ελαφρυ γλειψιμο στα αρχιδια. Ηθελε να ειναι εκεινη απο πανω και το βρηκα καλη ιδεα αλλα της ζητησα να με καβαλησει αναποδα. Η ολη εμπειρια πολυ καλη, ειχε πολυ ενεργεια και φαινοταν να πηδιεται σαν να το θελει περισσοτερο και απο εμενα. Στην συνεχεια καναμε ιεραποστολικο και μετα doggy. Οπως και να εχει γουσταρα πολυ την κωλαρα της και εδωσα πονο. Εχει αντοχες για μετρια ενταση, για περισσοτερο δεν ξερω.
Τελειωσα χωρις να προλαβω να τα ριξω πανω στον κωλο της, ισως το μονο μου παραπονο μαζι με το γεγονος οτι η κοπελα προσπαθησε λιγο να με ξεπεταξει αλλα περασα καλα σε συνολο. 

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 30 λεπτά
Κόστος (€) 70
Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Τήρηση Υπηρεσιών
Συμπεριφορά Ευγενέστατη
Ποιότητα Μασάζ Μέτριο
Πρωκτικό Όχι