Μαρίνα (Massage Συγγρού 40-42)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 56
Κριτικές Χρηστών
Τι να πω για αυτό το κορίτσι ..
χρονια στον χώρο με μεγάλη εμπειρία ..
Πολυ καλές υπηρεσίες και φοβερός χαρακτήρας .. συνδυασμός που με κανει κι επιστρέφω συχνά να την δω ..
Πίπα ακαποτη με σοβαρο ντιπ και κοίταγμα στα μάτια μεχρι δακρύων ..
Απο σεξ ότι όπως και όπου .. δύναμη .. τι να πω ..
Φιλια απλόχερα .. το κορίτσι ακολουθεί όπως θέλεις απο gfe μεχρι pse ..
Τελείωμα και παλυ όπως το θέλω ..
Κι απο αναλ το κατέχει το άθλημα ..
Ορεξάτη ευγενική και χαμογελαστή ..

Επίσκεψη μετά από καιρό στο κατάστημα. Είδα τις κοπέλες προσεκτικά και η Μαρίνα ήταν πιο κοντά στα θέλω μου. Την επέλεξα και πήγα για προετοιμασία, δεν άργησε να έρθει και με πολύ θετική διάθεση από την αρχή. Έχει καλή εμφάνιση αλλά και κάποια κιλά συν τα οποία είναι οριακά στο να χαλάσουν την εμφάνιση της. Από χαρακτήρα σπάνια να υπάρχει τόσο καλή περίπτωση, καλύπτει ότι αρνητικό έχει που εύκολα.
Ξεκίνησε τις υπηρεσίες της με μασάζ και μιλάμε για πολύ έμπειρο άτομο, άψογη πραγματικά. Πέρασε τα χέρια της από όλο μου το σώμα και παντού πίεσε όπως πρέπει, με ξεκούρασε και έκανε το αίμα να κυλήσει παντού.
Εν τω μεταξύ το σόσιαλ συνεχιζόταν σε όλη την διάρκεια, με κράτησε σε εγρήγορση με ωραία κουβέντα. Ήταν πολύ άνετη με τα προκαταρκτικά, φιλιά με γλώσσα όσα ήθελα και μετά γλείψιμο στα βυζιά. Έκανε μια τσιμπουκάρα Βαθιά και με eye contact παίζοντας ταυτόχρονα με τα αρχίδια μου. Στο σεξ έκανε καλά στησίματα και όπου χρειάστηκε έβαλε και εκείνη το δυνατά της. Η αίσθηση ήταν καλή και από φυσικό του υγρό το μουνί της. Έχυσα πάνω στις βυζάρες και το ευχαριστήθηκε και εκείνη.
Πολύ καλή η συγκεκριμένη, από το καλωσόρισμα μέχρι και την λήξη του ραντεβού ξέρει τι κάνει και έχει την όρεξη να τα δώσει όλα.

Έκτος απο το δυνατό προγράμμα έχει κσι Καλη συμπεριφορά ..