Αιμιλία (Call Girls Athens)
Κριτικές Χρηστών
Μουναρα απο τις λιγες
Ειναι η εννοια της σικ συνοδου
βαμμενη στην εντελεια ντυσιμο γκραντ
Ειναι μουναρα τι να λεμε τωρα
Ραντεβου προ μηνος στο Λακομπα
Εσκασε μυνη με ψιλοτακουνες μποτες μεχρι το γονατο καλσον και ενα τοπ το οποιο παθαιναν ασφυξια τα βυζια της
Οταν βγηκε απο το ντουζ ομοιως με γαμαω εσωρουχα
Φιλια ερωτικα
μαραθωνιο 69 και γαμησι εξαιρετικο
Οταν εφυγε καθησα αποσβολομενος και ονολογουσα, τι κουνι γαμησα η κουφαλα
οτι πληρωνεις παιρνεις τελικα σε αυτη την ζωη

Μετά από σχετικά σύντομη συνεννόηση με την κοπέλα στο γραφείο αν θα μπορώ να πάρω την Αιμιλία δώρεαν κάτι που φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αλλά το προσπάθησα καταλήξαμε να πάρω έκπτωση 130 ευρώ οπότε μου ήρθε σε λογική για το βαλάντιο μου τιμή
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ήθελα την Ελένη αλλά ήταν φουλ, δεν μου βγήκε όμως φίλος σε κακό αντιθέτως μου βγήκε απόλυτα καλά
Πάμε εμφάνιση μια γυναίκα καλοντυμένη με όμορφο μακιγιάζ ψηλή άλογο με μπότες καλσον μίντι φόρεμα. Γκραντ η τύπισσα.
Επικοινωνιακά τόσο όσο και δεν κλέβει χρόνο, ντουζάκι από μέρους της και ήρθε με σέξι κορμάκι.
Φιλιά γλειψήματα πίπες γλειφομούνια δάκτυλο σε τίποτα όχι
Σεξ πρώτη στάση αναβάτισα και μετά ιεραποστολικά να βλέπω την προσωπάρα της. χύσιμο στους βύζους της
Στο διάλειμμα μου έδειξε φωτογραφίες από τα καλλιστεία που ήταν βιντεάκια από διαφημίσεις που έχει λάβει μέρος η γυναίκα δεν έχει κόμπλεξ
Στο κορμί της έχει πολλά τατουάζ τα οποία έχουν σβηστει, μου ζήτησε ευγενικά να μην αναφέρω τι ακριβώς έχει από τατουάζ οπότε δεν το κάνω αλλά είχε κάποια πολλά και μεγάλα
Κορμί κρεβατογεμίστρας με μπουτάρες να χαθείς μέσα τους. 'Εχει γέννα όποτε έχει και το ανάλογο τύπο στην κοιλιά
Ο δεύτερος γύρος είχε 69 μόνο όπου κάνει εκπληκτικά τσιμπούκι και περνάει βόλτα από τα αρχίδια.
Αφού με τελείωσε με ρώτησε πως μου φάνηκε η πίπα της, κοιτώντας με πονηρά
Φίλος αντμίν να είσαι καλά διότι όσο και να το ήθελα μόνος μου 280 δεν θα μπορούσα να τα δώσω τόσο άνετα αλλά στα 150 που τελικά έδωσα έκανα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου

Εε τωρα μετα απο ενα μηνα τα εδωσα αλλου τα λεφτα τι να σε κανω