Έλενα/Δήμητρα (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 261
Κριτικές Χρηστών
Η Έλενα είναι γύρω στα 27, ελληνίδα ή αλβανίδα με άριστα ελληνικά, δεν το έχω διευκρινήσει. Έχει ύψος 1,68 και βάρος 57-58 κιλά δεν είναι μπαμπάτσικια εντελώς έχει ωραίες καμπύλες. Μελαχροινή με ίσιο μαλλί και πρόσωπο συνηθισμένο έως συμπαθητικό. Το κορμί είναι αυτό που βλέπετε στις φώτο, τριάρι στήθος με ωραίες θηλές και κωλάρα στρογγυλή. Το στυλ είναι ελαφρώς μάγγικο και δεν το έχει πολύ με το σόσιαλ, βιάζεται να μπει στο ζουμί. Δεν ξέρω αν είναι ανεξάρτητη, έχει νταβατζή ή δουλεύει σε μικρό γραφείο, το τηλέφωνο το σήκωσε η ίδια. Η φάση μαζί της είναι pse, αγκαλίτσες και φιλάκια δεν δίδει.
Το στοματικό της καλό, αλλά μετά από κάποια ώρα μπορεί να νιώσεις λίγο δόντι, ενώ φροντίζει και την γύρω περιοχή εφόσον είναι περιποιημένη. Δεν δοκίμασα γλειφομουνι, δεν το προτιμώ με τις ανεξάρτητες, δεν είχε όμως θέμα με δάκτυλα. Στο σεξ είναι άλογο κούρσας αν και λειτουργεί κάπως μηχανικά και βιάζεται να δώσει ταχύτητα. Στο cow έδωσε ρέστα και κόντεψε να τον σπάσει, μετά στα τέσσερα φάνηκε να αντέχει σφυροκόπημα μεγαλύτερο από όσο μπορούσα εγώ να δώσω. Η εκτόνωση είναι αυστηρά στο σώμα ή στο προφυλακτικό, εγώ διάλεξα το στήθος της. Με το που τελείωσα σήκωθηκε αμέσως για μπάνιο και δρόμο, Από ότι μου είπε βιαζόταν να πάει σε μπάτσελορ πάρτι μετά.
Η συνολική ώρα στο ραντεβού κάπου 35 λεπτά. Η τιμή της είναι στα 80 + 20 ελεύθερο στοματικό για μια εκτόνωση, με +20 κάνει πρωκτικό, από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει πρόβλημα με το μέγεθος. Σε σχέση με τα βραζιλιάνικα κορμιά που κατακλύζουν τελευταία την αγορά με τις ίδιες υπηρεσίες, είναι ευχάριστη εναλλαγή και σε σαφώς πολύ πιο προσιτή τιμή. Θα ξαναπήγαινα μαζί της για την εκτόνωση ευκολα.

Σε ευχαριστούμε πολύ για τη κριτική. Έχει κάπου αγγελία η κοπελα;;;