Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Κριτικές: 4
  • Προβολές: 24

Κριτικές Χρηστών

astrapopoutsa AvatarastrapopoutsaΜηνύματα: 83 Κριτικές: 16

Ιστορίες: 0

Απολυτα ευχαριστημενος Αξιολόγηση: 7.83 — 26/05/2025 - 15:39
    Απολυτα ευχαριστημενος Αξιολόγηση: 7.83 — 26/05/2025 - 15:39

Καλησπερα!
    Εκτακτως επρεπε να γαμησω και επελεξα μασατζιδικο που ειναι vfm.
    Η τυχη μου ηταν ευνοικη με την Ελλη, μου εκανε  το κλικ μολις την ειδα. Ειναι μια πολυ σεξυ 30αρα, κοντουλα με ομορφα πρασινα ματια. Εμοιαζε να απολαμβανει την δουλεια της απο το σαλοναρισμα και η ματια της ηταν η τελεια προσκληση.
    Ξεκινησε με μασαζ στο δωματιο αλλα οσο την κοιταζα ανυπομονουσα να την γαμησω, ειναι συνολικα καυλ η εμφανιση της.
    Για καλη μου τυχη ηταν δεκτικη στα φιλια, το προσωπο της ειναι κουκλιστικο και ολοι νομιζω θα θελετε να την φιλησετε. Μου εκανε μετα ωραιο τσιμπουκι, προσπαθειες για βαθυ και πολλες γλειψιες και στα αρχιδια. Ξετρελαθηκα και μετα της εκανα εγω γλειψιμο στο μουνι. Συνεχισαμε με cow, για λιγο ιεραποστολικο γιατι μου εκανε ωραιο πηδημα και ηθελα να την φιλησω ξανα, και τελικα doggy. Το σφιχτο κωλαρακι αντεξε το εντονο σφυροκοπημα οπως πρεπει και ολες οι καυλες της εκφραστηκαν με βογγητα. Οι ωραιοι ηχοι τελικα με κανανε να χυσω, εβγαλα την καποτα και τα εριξα στο κωλαρακι.
    Απολυτος ικανοποιημενη με το σεξ μαζι της, ηταν ακριβως αυτο που ηθελα.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Καλό
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Άψογη
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Magelanos AvatarMagelanosΜηνύματα: 126 Κριτικές: 26

Εμπειρια που αξιζει Αξιολόγηση: 8.67 — 16/05/2025 - 23:09
    Εμπειρια που αξιζει Αξιολόγηση: 8.67 — 16/05/2025 - 23:09

Επισκεψη ξανα στο μαγαζι αυτο μετα απο καιρο. Σαν χωρος ειναι πολυ καλος, ανετα και καθαρα απο εξω μεχρι και μεσα στο δωματιο. Περιμενα να δω ολες τις κοπελες και ειλικρινα η καλυτερη ηταν η Ελλη η οποια εκτος απο την ομορφια ειχε και αρκετα ενεργεια στο σαλοναρισμα. Σε ηλικια κοντα στα 30, κοντουλα με ωραιο σωμα και πολυ ομορφα ματια. Η ευχαριστη εκφραση στο προσωπο ηταν παρουσα σε ολη την διαρκεια του ραντεβου μας. Αρχικα καναμε χιουμορ και συζητηση λογω του οτι ξερει καλα ελληνικα, ευχαριστη προσωπικοτητα η οποια σε κανει να νιωσεις πολυ ανετα.
    Κερδισαμε χρονο με την γρηγορη εξοικεωση και αρχισαμε τα προκαταρκτικα. Με καυλωσανε οι ομορφες καμπυλες της και ηταν τοσο καθαρη που δεν κωλωσα να την γλειψω ακομα και στην κωλαρα. Τριχες ανυπαρκτες σε ολο το σωμα και οι επιμαχες περιοχες ευαισθητες και της χαριζαν ωραιες αισθησεις. Δεκτικη στα γλωσσοφιλα, πολυ καλη στο τσιμπουκι.. Γλειψιμο απο πανω μεχρι κατω, και στις μπαλες και καλο σαλιωμα το οποιο δουλεψε και σαν λιπαντικο για το σεξ. Κανει καλα στησιματα με το καλυτερο στα 4 και η συμμετοχη της ειναι πολυ καλη. Προσποιηση η μη δεν μπορω να πω, περασα ωραια και με την συμμετοχη της και με τα χυσιματα που εκανε. Αξιζει να δοκιμασετε και το καβαλημα που κανει, ειναι σε πολυ καλο επιπεδο.
    Οταν ηρθε η ωρα για μασαζ, δεν υπηρχε χρονος αλλα στα λιγα λεπτα εκανε αυτο που πρεπει για να θελω κι αλλο.
    Συνισταται για απαιτητικους στην εμφανιση και στο σεξ, στο μασαζ ακομα δεν εχω πληρη εικονα αλλα εδωσε καλες βασεις.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Μόνο σεξ
    Πρωκτικό Όχι
    Καθαριότητα Χώρου Άψογη
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Goros AvatarGorosΜηνύματα: 1796 Κριτικές: 10

Εργατική Αξιολόγηση: 8.67 — 13/05/2025 - 23:14
    Εργατική Αξιολόγηση: 8.67 — 13/05/2025 - 23:14

Ήταν εύκολη η επιλογή μου όταν πέρασαν οι κοπέλες μπροστά μου αφού μου έκανε κλικ αμέσως όταν την είδα.το σώμα της είναι πολύ καλό και στο πρόσωπο ιδιαίτερα όμορφο με ωραία μάτια.

Αρχικά έπεσαν μερικά γλωσσόφιλα και μετά μου πήρε μια πολύ αριστοτεχνικη πιπα και αυτό είναι το δυνατό της σημείο αφού έχει φοβερή τεχνική και ήμουν έτοιμος να εκραγω.

Περάσαμε στο σεξ και τη γαμησα στα τέσσερα δυνατά και τελείωσα μέσα της. Η κοπέλα είναι πολύ περιποιητικη και κάνει τα δέοντα για να περάσει καλά ο πελάτης.ο χώρος είναι πολύ καθαρός.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 100
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Καλό
    Καθαριότητα Χώρου Άψογη
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Telemach AvatarTelemachΜηνύματα: 142 Κριτικές: 22

Καλή μασέρ και δοτική στο σεξ Αξιολόγηση: 7.67 — 08/12/2024 - 01:45
    Καλή μασέρ και δοτική στο σεξ Αξιολόγηση: 7.67 — 08/12/2024 - 01:45

Ήταν μέρα που είχα ρεπό και εκτός από την χαλάρωση ήθελα και λίγο σεξ. Μόλις άνοιξε η υπηρεσία είδα ότι είχε καλή διάθεση, αποφάσισα να μην ψάξω περισσότερο αν βρω μια κοπέλα που να μου κινησει το ενδιαφερον. Η Έλλη είναι μίλφ στα 30 και κάτι, όχι ιδιαίτερα όμορφη αλλά μια χαρά για το είδος του μαγαζιού. Μου άρεσε ο τρόπος που επικοινώνησε στο σαλόνι και ήταν η ευκαιρία που έψαχνα
    Ξεκίνησε την περιποίηση με μασάζ και μπορώ να πω πως πλησιάζει τις επαγγελματίες, έμεινα ευχαριστημένος και από την τεχνική της αλλά και από την επιμονή της. Στην συνέχεια ήταν δεκτική σε ότι σχετικό με gfe. Φιλιά στο στόμα και γλειψίματα σε όλο το κορμί. Το στοματικό της πολύ ωραίο, υγρό και βαθύ με τα μάτια της να προσπαθούν συνέχεια να βρούνε τα δικά μου. Της έγλειψα το μουνί πριν αρχίσει το σεξ και την έκανα να καυλώσει αρκετά, το σεξ ήταν επίσης ενδιαφέρον. Δεν λέω ότι ήταν το καλύτερο που έχω κάνει αλλά η γκόμενα το ζει, φαίνεται αυτό από όλες της τις κινήσεις και αντιδράσεις. Μου άρεσε να την γαμάω σε πισωκολλητό γιατί στήνεται καλά και σε αφήνει να την γαμάς όπως θέλεις.
    Συνολικά με τα λεφτά που έδωσα έμεινα πολύ ευχαριστημένος, θα την ξαναπροτιμήσω ειδικά αν θέλω καλό μασάζ.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 60
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Άψογο
    Πρωκτικό Όχι