Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Xheni  (Sensuality Spa)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 4
  • Προβολές: 15

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

grillis AvatargrillisΜηνύματα: 163 Κριτικές: 34

Ιστορίες: 0

Ταιριαξαμε Αξιολόγηση: 7.83 — 09/06/2025 - 17:09
Ταιριαξαμε Αξιολόγηση: 7.83 — 09/06/2025 - 17:09

Πριν απο μερικες μερες η επισκεψη στο μαγαζι και περασα με την Τζενη γιατι μου αρεσε περισσοτερο απο τις αλλες. Ο χωρος πολυ ωραιος και τα δωματια μεσα εχουν ολες τις ανεσεις. Φρεσκαριστηκα και την περιμενα για λιγο, ευτυχως δεν αργησε. Το προσωπο της ουδετερο, απλη θα την ελεγα αλλα το σωμα σαφως καλυτερο ειδικα για την ηλικια της. Τη εκοψα πανω απο 45 να ειναι αλλα δεν ρωτησα για να μην γινομαι αδιακριτος.
Κανει πολυ καλη πιπα με γλειψιμο και στα αρχιδια, παρολο που επελεξα με καποτα εμεινα πολυ ευχαριστημενος και η πουτσα μου εγινε σκληρη πολυ γρηγορα. Ζητησε καβαλημα και δεν ειπα οχι, η επιλογη μου ηταν σωστη γιατι καλοπερασα. Θελει να γαμιεται δυνατα και δεν κουραζεται. Εχει φυσιολογικη αισθηση το μουνι και κατεβαζει ζουμι οσο πρεπει. Την αφησα μεχρι που εχυσα και μετα ακολουθησε το μασαζ. Ειναι εμπειρη, ξερει πως να σε χαλαρωσει. Ηταν εκπληξη μπορω να πω μετα απο το καλο σεξ να μου κανει και καλο μασαζ.
Η χημεια μας ταιριαξει και υποσχεθηκα να ξαναπαω συντομα. Πιστευω θα με θυμαται και θα περασουμε ακομα καλυτερα αυτη τη φορα.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 30 λεπτά
Κόστος (€) 50
Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο σώμα
Πίπα Με προφυλακτικό
Τήρηση Υπηρεσιών
Συμπεριφορά Ευγενέστατη
Ποιότητα Μασάζ Καλό
Πρωκτικό Όχι
Καθαριότητα Χώρου Άψογη
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money
starboy AvatarstarboyΜηνύματα: 458 Κριτικές: 29

Εγκρινω! Αξιολόγηση: 8.33 — 13/05/2025 - 00:58
Εγκρινω! Αξιολόγηση: 8.33 — 13/05/2025 - 00:58

Προσεγμενο μαγαζι, μου αρεσε... και επιπλεον η υπηρεσια με αντιμετοπισε με σεβασμο και φιλικη διαθεση.
Στην παρουσιαση ηταν η πρωτη μου φορα που ειδα την Γκομενα αυτη, με γοητευσανε οι καμπυλες της και αποφασισα να την παρω. Το προσωπο της απλο και καθημερινο αλλα καλη στην επικοινωνια, τα ελληνικα της καλα.
ξεκινησε με μασαζ και μου εκανε ενα απο τα καλυτερα που μου εχουν κανει, με χαλαρωσε τοσο που για λιγο σκεφτομουν να μην κανουμε καν σεξ αλλα δεν ειχε τετοιο σκοπο στο μυαλο της. Αρχισε να χαιδευει την πουτσα και μετα την πηρε ολη στο στομα της. Με τις γλειψιες στα αρχιδια δεν αντεξα αλλο και την εβαλα απο κατω. Στηθηκε στα 4 και αρχισα να την γαμαω ολοφρεσκος και γεματος καυλα. Τελεια στις αντοχες και στην υπακοη, το μουνι της καλο στην αισθηση. Ηταν ορεξατη γενικα και θα μπορουσα να κανω και δευτερο γυρο μαζι της. Συνολο και στο μασαζ και στο σεξ ηταν πολυ καλη περιπτωση.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 30 λεπτά
Κόστος (€) 50
Εκσπερμάτωση Στο σώμα
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Τήρηση Υπηρεσιών
Συμπεριφορά Ευγενέστατη
Ποιότητα Μασάζ Άψογο
Πρωκτικό Όχι
Φιλί Ναι με γλώσσα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money
ixnilaths AvatarixnilathsΜηνύματα: 75 Κριτικές: 15

Τζένη Αξιολόγηση: 8.00 — 16/03/2025 - 23:36
Τζένη Αξιολόγηση: 8.00 — 16/03/2025 - 23:36

Καλησπέρα μάγκες, μασάζ και σεξ αυτή την φορά με την Τζένη. Είδα τα κορίτσια της βάρδιας και η συγκεκριμένη μου έκανε το κλικ ανάμεσα τους. Πέρασα δωμάτιο έκανα το μπανάκι και μετά από μερικά λεπτά ήρθε με χαμόγελο και όρεξη Με προθυμία μετά το σόσιαλ ξεκίνησε το μασάζ το οποίο ήταν καλύτερο από ότι το περίμενα, με υπομονή και κάλο τρίψιμο πέρασε όλο μου το σώμα από μπρος και από πίσω. Τα χαϊδέματα της με είχαν καυλώσει και δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά στα προκαταρκτικά αλλά τα με τα λίγα που έκανε έβαλε όλη της την τέχνη. Το τσιμπούκι της μου άρεσε πάρα πολύ, η γλώσσα της πέρασε από παντού. Δεν κρατήθηκα άλλο και την έβαλα στα τέσσερα. Το στήσιμο καλό, η μουνότρυπα σχετικά στενή. Τη γάμησα όπως ήθελα και με την ένταση που ήθελα χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση. Η κωλάρα στα τέσσερα μου έκανε ωραίο το θέαμα και με μερικά καρφώματα πάνω μου τελικά έχυσα μέσα στο μουνί της.
Έφυγε με φιλιά από το δωμάτιο, σίγουρα μου άφησε καλές εντυπώσεις για να πάω ξανά.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 30 λεπτά
Κόστος (€) 50
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Τήρηση Υπηρεσιών
Συμπεριφορά Ευγενέστατη
Ποιότητα Μασάζ Άψογο
Πρωκτικό Όχι
Καθαριότητα Χώρου Καλή
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Φυσικό
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money
metroPoulos AvatarmetroPoulosΜηνύματα: 153 Κριτικές: 26

Μασέρ με καύλες Αξιολόγηση: 8.50 — 07/11/2024 - 00:54
Μασέρ με καύλες Αξιολόγηση: 8.50 — 07/11/2024 - 00:54

Είναι ωραία γκόμενα, στο σαλόνι δύσκολα ξεκολλάς τα μάτια σου από πάνω της. Το χαμόγελο της είναι προκλητικό, το υφάκι πολλά υποσχόμενο και στο δωμάτιο απέδειξε ότι ήταν ειλικρινές.
Μου έκανε στην αρχή το μασάζ και μάγκες... το έχει χωρίς μαλακίες. Έπιασε δουλειά και από πάνω μέχρι κάτω έκανε το αίμα να ρέει παντού. Σκεφτόμουν να μην σηκωθώ αλλά με το άγγιγμα της μου έκανε τον πούτσο κάγκελο και η ερωτική επιθυμία γιγαντώθηκε. Κάνει καλό τσιμπούκι, χωρίς χέρι και υγρό όπως πρέπει, στην τιμή του βασικού την κάνει με καπότα.
Έγλειψα πάνω της ότι ήθελα, ήταν δοτική και μου έκανε καλά στησίματα στην συνέχεια.
Με καβάλησε για λίγο και από ότι κατάλαβα της αρέσει πολύ να είναι στον κυρίαρχο ρόλο. Οι βυζάρες υπέροχο θέαμα με τον ρυθμό τους πάνω κάτω ενώ ο κώλος στα τέσσερα ακόμα καλύτερος. Αντοχές έχει και της αρέσει να τον δίνεις αρκετά δυνατά. Το μουνί υγρό και τα βογγητά ήταν αληθοφανή.
Συμπερασματικά στα λίγα λεφτά που δίνεις είναι απολύτως vfm.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 30 λεπτά
Κόστος (€) 50
Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
Φωτογραφίες Ακριβείς
Εκσπερμάτωση Στο σώμα
Πίπα Με προφυλακτικό
Τήρηση Υπηρεσιών
Συμπεριφορά Ευγενέστατη
Ποιότητα Μασάζ Άψογο
Πρωκτικό Όχι