Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Φιόνα  (Adult Club)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Κριτικές: 2
  • Προβολές: 130

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

sotiris1973 Avatarsotiris1973Μηνύματα: 2402 Κριτικές: 10

Ιστορίες: 0

Ο κλήρος έπεσε στη Φιόνα. Αξιολόγηση: 9.17 — 26/09/2024 - 03:44
Ο κλήρος έπεσε στη Φιόνα. Αξιολόγηση: 9.17 — 26/09/2024 - 03:44

Να ευχαριστήσω πάλι το σάιτ μας και το γραφείο που μας προσφέρουν τους διαγωνισμούς.

Επικοινωνία με την Πολύ εξυπηρετική Λυδία του γραφείου που αφού της είπα πως θέλω την κοπέλα μου είπε ότι θα μου στείλει ή την Αγάπη ή την Δάφνη όποια μπορεί εκείνη την ώρα.

συμφώνησα γιατί και οι 2 μου έκαναν και πηγαίνω στο ξενοδοχείο την καθορισμένη ώρα και παίρνω τηλέφωνο να δώσω δωμάτιο και ρωτάω ποια από τις 2 θα έρθει και μου λένε τελικά η Φιόνα 

μου έκανε έκπληξη η αλλαγή της τελευταίας στιγμής αλλά θυμήθηκα την κριτική που είχε γράψει ο @Pe27 και χάρηκα.

Μόλις μπήκε στο δωμάτιο μου έκανε εντύπωση το ύψος της 1,77 είπε.

τα ρούχα της ήταν γυναίκας που πάει να δουλέψει στο γραφείο δεν σου περνάει από το μυαλό οτι κάνει αυτή τη δουλειά,παντελόνι πουκάμισο

έχει λίγο κοιλίτσα γιατί πήρε 5-6 κιλά στις διακοπές μου είπε που θα τα χάσει γρήγορα γιατί θα μπει σε πρόγραμμα άμεσα.

πολύ όμορφο το πρόσωπο της και με καλή διάθεση και διαρκές χαμόγελο.

Ελληνικά μιλάει πολύ καλά.

στον αγώνα είχε άριστες επιδόσεις

στην πίπα Πολύ παιχνίδι με τη γλώσσα και πολύ ώρα ασχολήθηκε με όλη την περιοχή.

πολλά γλωσσόφιλα είχαμε την έγλειψα και γω

και στο τέλος είχαμε σεξ σε 2-3 στάσεις.

έφυγα πλήρως ικανοποιημένος και την συνιστώ σε όλους 

Ευχαριστώ .

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 1 ώρα
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Φυσικό
Τατουάζ Μικρά διακριτικά
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δείτε τα σχόλια (2)
Pe27 Avatar Pe27 26-09-2024 17:05:14

Χαίρομαι που σε βοήθησε η κριτική μου και κυρίως που αναγνωρίζεται ότι είχα δίκιο 

Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
katharoulis Avatar katharoulis 01-10-2024 12:45:46

οι φωτογραφίες που έχει στο ντριμ είναι κοντά στην πραγματικότητα;

Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money
Pe27 AvatarPe27Μηνύματα: 11020 Κριτικές: 60

Ιστορίες: 0

η εκπληξη απο το πουθενά. Αξιολόγηση: 8.83 — 05/09/2024 - 01:57
η εκπληξη απο το πουθενά. Αξιολόγηση: 8.83 — 05/09/2024 - 01:57

η φιονα ηταν το δωρο του διαγωνισμου απο το adult . για τη ακριβεια το κερδισε ο @gpd και λογω αδυναμια του μου το μεταβιβασε. εκλεισα πριν δυο μερες αλλη κοπελα για δυομιση ωρες μια του δωρου και μιαμιση δικη μου και λιγο πριν το ραντεβου με ενημερωσαν πως κατι της ετυχε. μου ειπαν να περιμενω αν θελω καποιες μερες η να επιλεξω μια απο δυο αλλες σημερα και επελεξα τη φιονα και δικαιωθηκα. ηταν απο τις καλυτερες εμπειριες στη ζωη μου το χωρο του πληρωμενου ερωτα.

Μολδαβεζα στη καταγωγή αν και κραταει και απο αλλου, ψηλη, κανονικο σωμα για μενα ηλικια κοντα στα 27-28, μακρυ μαλλι. ομορφο προσωπο με ωραιο χαμογελο

ηρθε ακριβως στη ωρα της αν και τη ειδοποιησαν μιση ωρα πριν που εγινε η ακυρωση. φοραγε ενα μαυρο κοντο φορεματακι με κατακοκκινες γοβες στιλετο. μιλαει πολυ καλα ελληνικα και τα μαθε σε λιγα χρονια που μενει εδω. της προσφερα ενα κρασακι να σπασει ο παγος και ηταν λυμενη απο τη αρχη και ανετη μαζι μου. χρηματα δε ζητησε ως το τελος. το μονο που ζητησε να της βαλω μουσικη ελληνικα κατα προτιμηση Βέρτη και Αργυρό

αφου μιλησαμε λίγο αρχισαμε το πρωτο μας γυρο. και η εκπληξη ηταν η πιπα της... καταρχην εδινε φιλια στο στομα , μετα στη πιπα τον εβαζε μεχρι λαρυγγι και καποιες φορες μεχρι πνιξιματος. με ειχε κανει τουμπανο σε πολυ λιγο χρονο αλλα δε ηθελα να χυσω τη πρωτη φορα με πιπα και την εκοψα. ο πρωτος γυρος ηταν στα 4 πανω στις γοβες της. ντουσακι και απο τους δυο και τελειωσα δευτερη φορα στπ στομα (δεν τα καταπινει), η τριτη φορα ηρθε σε μιαμιση ωρα (αν βαλουμε και μιση ωρα στη αρχχη σε κουβεντα γνωριμιας) και ηταν μετα απο πολυ ομορφο γυρο σεξ που την ενιωθα καυλωμενη και τελειωσα στο προωσωπο.

στα μισα του ραντεβου πηρα τηλ να τη ζητησω αλλες 2 ωρες παραταση αλλα δυστυχως για μενα ηταν κλεισμενη

ειναι ροματικη κοπελα της αρεσουν τα χαδια παντου και δε σου βγαζει οτι ειναι πουτανα αλλα η κοπελα σου. δε δεχεται δαχτυλα και αναλ (δε το ζητησα απλα ηταν ξεκαθαρη απο την αρχη και αυτο ειναι καλο να μη τη φερει κανενας σε δυσκολη θεση)

ειμαι ευγνωμων και στο γραφειο και στον @gpd και στον @oldamin για οτι εζησα σημερα στεναχωρεθηκα ειλικρινα που δε καταφερα να τη κλεισω παραπανω. ανηκει στις πιο σωστες που εχω παρει σε πακετο εμφανισης συμπεριφορας καθαριοτητας ευγενειας και συμμετοχης και φυσικα πιπας που ειναι βασικο κριτηριο για να καναπαρω μια κοπελα. σιγουρα πρεπει να τη ξαναδω.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 2 ώρες
Κόστος (€) 220
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Ηλικία πελάτη 50+
Φωτογραφίες Ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Τατουάζ Μικρά διακριτικά
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
Υπηρεσίες Τελείωμα στο πρόσωπο
Τελείωμα στο στόμα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δείτε τα σχόλια (2)
TOMCRUISE Avatar TOMCRUISE 05-09-2024 13:11:18

γλειψιμο της εριξες που ειχαμε πει ? :hahaha:

το στηθος ειναι φυσικο?

Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Pe27 Avatar Pe27 05-09-2024 20:43:33

της εριξα ενα σε σταση 69 γτ στο χρωσταγα....για παρτη σου :haha: 

τωρα για το αλλο μου φανηκε φυσικο αλλα δε παιρνω ορκο , μια δοκιμη θα σε πεισει...κι αξιζει....

Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα