Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βίκυ  (Studio Πάτρα)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Κριτικές: 1
  • Προβολές: 39

Κριτικές Χρηστών

mad_max Avatarmad_maxΜηνύματα: 7451 Κριτικές: 67

Ιστορίες: 0

Ωραία με τη Βίκυ Αξιολόγηση: 9.17 — 05/08/2024 - 18:46
    Ωραία με τη Βίκυ Αξιολόγηση: 9.17 — 05/08/2024 - 18:46

Μια και εχασα μια μέρα, από τη παραλία, πήγα Πάτρα για κάποιες δουλειές, πέρασα από το συγκεκριμένο studio θα το έλεγα να κόψω κίνηση. Παρκάρισμα πολύ δύσκολο. (έχω ξεχάσει την Αθήνα) Ανεβαίνω λοιπόν επάνω, και με υποδέχεται η ευγενέστατη 2τσα και μου εκθειάζει τη κοπέλα και τον χώρο. Η Βίκυ είναι από Ουκρανία και είναι 2 μέρες στο μαγαζί,αλλά μιλάει μια χαρά Ελληνικά. Μέτριο ανάστημα, ωραίο στεγνό σώμα και μικρό βυζι στη θεση του. Προγράμματα πολλά από 40€ μέχρι 180. Ο χώρος καθαρός, δροσερός και με καλο φωτισμό. Περνω μεσαίο πρόγραμμα και περνάω στο δωμάτιο. Μετα απο λιγο έρχεται η Βίκυ και ανταλλάσουμε κάποιες κουβέντες. Δεν βιαζόταν και άρχισε το παίξιμο με την γλώσσα, σε όλο το σώμα, ενω είχα κι εγώ πρόσβαση να δουλέψω με το χέρι.... Το στοματικό, καλό και ικανο να σετελειωσει αμέσως. Στο dt δυσκολεύεται, αλλά προσπαθει. Το γυρίσαμε σε 69 οπου κατέβασε υγρά και ετοιμάστηκε για την είσοδο. Δεν χρειαστηκε τζελ. Ηταν πολύ καλή η αίσθηση και η συμμετοχή με αναστεναγμόυς και φωνούλες. Την γύρισα στα 4 όπου ήρθε το τέλος, αρκετά έντονα. Δεν έφυγε αμέσως, τα είπαμε λίγο, με χαιρέτησε και έφυγε. Σε γενικές γραμμές μια χαρά ήταν και αν με ξαναβγάλει ο δρόμος και βρω εύκολο πάρκινγκ, θα ξαναπάω.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 80
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Ηλικία πελάτη 50+
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Καθαριότητα Χώρου Άψογη
    Συμπεριφορά Υπηρεσίας Πολύ ευγενική
    Στήθος Φυσικό
    Υπηρεσίες Massage
    69
    Στοματικό χωρίς προφύλαξη