Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μαριάννα  (Passion Spa Massage 108)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 16

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

Sikelos AvatarSikelosΜηνύματα: 3498 Κριτικές: 35

Ιστορίες: 0

Βυζάρες και κωλάρα Αξιολόγηση: 7.83 — 20/06/2025 - 14:01
Βυζάρες και κωλάρα Αξιολόγηση: 7.83 — 20/06/2025 - 14:01

Μεσημέρι στο κέντρο και έχω σπατσαρει από κάτι δουλειές και συνάμα έχω ψωφίσει στη ζέστη με τη μηχανή. Είπα να κάνω μια στάση στο εν λόγο ελαιοτριβείο να πάρω μια πνοή δροσιάς.
  Υποδοχή από την τσα χ2 μου παρουσίασε 2 κοπέλες και άλλη μία που δούλευε εκείνη την ώρα που δεν την είδα καν. Πήρα Μαριαννα που είναι ομορφούλα με σώμα φωτιά. Ρώτησα από που είναι και μου είπε η τσα χ2 από Βενεζουέλα, εγώ για Βραζιλιάνα την έκανα.
  Φρεσκαρισμα στο δωμάτιο που έχει ντουζιέρα, μασαζοκρεββατο και κανονικό κρεββάτι. Μπαίνοντας μέσα στο δωμάτιο η κοπέλα αφού γίνανε οι πρώτες συστάσεις την ρώτησα από που είναι και μου είπε Κολομβία  :DD:

Αγγλικά και ελληνικά δεν μιλάει μόνο ισπανικά. Το μόνο που με ψιλοξενερωσε είναι ότι κατευθείαν μόλις έβγαλε τη κιλότα της έβαλε τζελ στο μουνακι της :@ .
    Της είπα να μπούμε κατευθείαν στο κυρίως πιάτο γιατί δεν νομίζω να το έχει από μασάζ όπως οι περισσότερες λατινες. Ξεκίνημα με πίπα και καλή οπτική επαφη και εγώ να χουφτωνω συνέχειά τις βυζάρες και τη κωλαρα της, άξιος συγχαρητηρίων ο γιατρός που τα έφτιαξε. Συνέχεια σε doggie με πολύ ωραία θέα και μερικά σκαμπιλακια στη κωλαρα της. Ακολούθησε ιεραποστολικό στην αρχή αργά, καθώς είδα ότι μόλις ανέβαζα ρυθμούς τις άρεσε έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου για δυνατό και γρήγορο κάρφωμα.
Το τέλος δεν άργησε να έρθει καθώς ήμουν μέσα στο ωραίο μουνακι της.
  Αποχαιρετηθηκαμε, έριξα άλλο ένα ντουζακι και αποχώρησα και πάλι μέσα στη καυτή Αθήνα.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 30 λεπτά
Κόστος (€) 60
Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
Ηλικία πελάτη 40-49
Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Με προφυλακτικό
Τήρηση Υπηρεσιών
Συμπεριφορά Ευγενέστατη
Καθαριότητα Χώρου Καλή