Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μόνικα-2  (Studio Συγγρού 232)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Κριτικές: 1
  • Προβολές: 15

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

poutanolagnos AvatarpoutanolagnosΜηνύματα: 36 Κριτικές: 9

Ιστορίες: 0

Μουνάρα και καυλιάρα Αξιολόγηση: 8.33 — 19/08/2024 - 01:47
Μουνάρα και καυλιάρα Αξιολόγηση: 8.33 — 19/08/2024 - 01:47

Επίσκεψη με πολλές καύλες και μόλις είδα την Μόνικα σκέφτηκα πως δεν φεύγω αν δεν την γαμήσω. Οι οικονομικές δυσκολίες δεν μου επέτρεπαν να δώσω περισσότερο από 50 παρόλο που το ήθελα πολύ.
Βασικό λοιπόν και μπαίνω στο δωμάτιο. Γενικά ο χώρος ήταν καλός και καθαρός ενώ η υπηρεσία δεν ενόχλησε όσο ήμουν με την γκόμενα.
Η κοπέλα μπήκε χαμογελαστή στο δωμάτιο, ύφος πολλά υποσχόμενο το οποίο γενικά δεν ήταν ψεύτικο. Ξεκίνησε κουβέντα και μου άρεσε σαν χαρακτήρας στα λίγο λεπτά που μιλήσαμε.
Μετά στα προκαταρκτικά έδωσε ωραία φιλιά στο σώμα και μετά ένα τσιμπούκι με φιλότιμο. Εγώ της έγλειψα τα μικρά και όμορφα βυζιά και τίποτα περισσότερο.
Το μουνί καθαρό και φρεσκοξυρισμένο, το άλειψε λίγο τζελ στην είσοδο και αρχίσαμε το σεξ. Στήθηκε στα 4 αρχικά και τον έφαγε χωρίς διαμαρτυρία σε αρκετά δυνατό ρυθμό αλλά αυτό που ήθελα ήταν να με καβαλήσει και ήταν πολύ πρόθυμη να το κάνει. Έδωσε πόνο μέχρι που δεν άντεξα και έχυσα.
Με την ομορφιά της και να μην ήταν τόσο καλή στο σεξ θα την επέλεγα ξανά, απορώ πως θα είναι με πιο πολλά λεφτά... 

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 15 λεπτά (Απλό)
Κόστος (€) 50
Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Καθαριότητα Χώρου Καλή
Συμπεριφορά Υπηρεσίας Ουδέτερη δεν ενόχλησε
Στήθος Φυσικό
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like