Μόνικα-2 (Paradise Spa)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 3
- Προβολές: 26
Κριτικές Χρηστών
Δούλευα στην περιοχή και αποφάσισα να μην φύγω αν δεν περάσω από το μαγαζί. Είδε όλες τις κοπέλες και πήρα την απόφαση για την Μόνικα που είχε εκτός των άλλων τέλειες βυζάρες. Έκανα με την ησυχία μου την προετοιμασία στο δωμάτιο και μπήκε με όρεξη για δουλειά. Ξεκινήσαμε με το μασάζ που ήταν ανώτερο από τις περισσότερες που έχω δοκιμάσει. Το απόλαυσα μέχρι που ήρθε η ώρα για το σεξ.
Αρχίσαμε με φιλιά στο στόμα τα οποία έδωσε με πολύ ευχαρίστηση και κατέβαλα ότι η γκόμενα αυτή δεν είναι για μια φορά μόνο. Ακολούθησε η ίδια συμμετοχή στο στοματικό, βαθύ τσιμπούκι με γλείψιμο στα παπάρια ενώ μούγκριζε από ευχαρίστηση. Της άξιζε ένα γλειφομούνι και το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη αφού η γκόμενα είναι και πεντακάθαρη.
Στο γαμήσι ήταν εντυπωσιακό το καβάλημα της, τα βυζιά υπέροχο θέαμα αλλά πάνω από όλα το πόσο της άρεσε να γαμιέται που φαινόταν από το πρόσωπο της. Ακολούθησε ένα γαμήσι στα τέσσερα με ένταση. Απόλυτα δεκτική και αναμφίβολα καλές αντοχές, έδειχνε με τα βογγητά της πόσο αποτελεσματικό ήταν το σκίσιμο που της έκανα.
Μιλάμε για μια έμπειρη μίλφ, τόσο στο μασάζ όσο και στο σεξ. Για τα λεφτά που παίρνει είναι vfm και μαζί της σύντομα θα παίξει και επανάληψη.

Επισκεψη μαζι με εναν φιλο στο καταστημα, η υπηρεσια ευγενικη και ο χωρος καθαρος. Πηραμε και οι δυο την Μόνικα με την σειρα, εγω πρωτος. Ξεκινησαμε με μασαζ που ηταν πολυ καλο, μαγκια της που ειναι τοσο αξια αλλα και που προσπαθει τοσο πολυ. Μετα χαδια φιλια και στοματικο. Καθαρη και δεκτικη στο γλειφομουνι, η πιπα της πολυ καλη, βαθια και προστυχη με φτυσιματα. Η γκομενα καυλωσε οπως καυλωσα και εγω, κατεβασε υγρα οταν την εγλειψα και δεν εβαλε τζελ πριν την γαμησω. Η αισθηση ηταν κανονικη και ενα ελαφρυ βογγητο οταν την εβαλα μεσα με αφτιαξε ακομα περισσοτερο.
Καναμε τρεις στασεις.... αρχικα ιεραποστολικο σε στυλ gfe με φιλια στο στομα, cow και μαλιστα ωραιο γιατι εχει ομορφες βυζαρες που παλλονται καυλαιρικα οταν γαμιεται και τελικα πισοκολλητο οπου εδωσα και πονο μεχρι να χυσω. Αντεχει η γυναικα, ειναι στα συν της εμπειριας που εχει... Το σπερμα το εριξα στα βυζια και μου εκανε ακομα μια χαρη πασαλειφοντας τα στα βυζια της.
Στην εμφανιση ειναι μετρια προς καλη αλλα οι υπηρεσιες της ειναι που πραγματικα την κανουν να αξιζει. Ο φιλος μου περασε και αυτος καλα παρολο που εγω νομιζα πως θα ειχε κουραστει μαζι μου. Γενικα ειναι πολυ καλη περιπτωση!

Διαλεξα την Μονικα στο πιο απλο προγραμμα με 60 ευρω, βασιστικα στο ενστικο μου και στο χαμογελο της, ειχε κατι το ωραιο..
Για να μην κουραζω μπαινω στο κυριως θεμα...
Ξαπλωσα και μου εκανε ενα μασαζακι... ακριβως αυτο που ειχα αναγκη, πολυ καλη απο τεχνικη και χωρις καμια βιασυνη.
Μετα, οταν ειχα ηρεμησει και ηθελα την συνεχεια, δεν της ειπα κατι, μονη της αρχισε το τσιμπουκι...
Καλη η τεχνικη της αλλα παιζουν πολυ πιο δυνατες αν αυτο ειναι που θελετε...
Δεχτηκε να την γλειψω και εγω και βασικα μολις σηκωθηκα την φιλησα στο στομα αρχικα και μετα πιο κατω.
Καθαρη και περιποιημενη λες και θελει να την γλειφουν οχι που οι αντιδρασεις της λενε κατι το διαφορετικο.
Στο σεξ επαιξε ωραια τον ρολο της, ειχε ωρεξη και εκανε καλα στησιματα.
Καναμε πισοκολλητο και ιεραποστολικο, μονο δυο στασεις αλλα καλες και με συμμετοχη.
Εμεινα ευχαριστημενος στο συνολο, ειναι καλη απο εμφανιση και τιμαει τα λεφτα που παιρνει.