Βανέσα (Iris Massage)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 24
Κριτικές Χρηστών
Πηγα στο καταστημα και το βρηκα αδειο, μονο η υπηρεσια και τα κοριτσια μεσα. Τα ειδα ολα ενα ενα και επελεξα την Βανεσσα λογο ομορφιας αλλα και γιατι με κοιταξε με προκλητικο τροπο.
Μετα απο το μπανιο ηρθε το κοριτσι με ζεστη συμπεριφορα και χαμογελο. Μου προσεφερε καλο μασαζ και μου εκανε μετα ενα τσιμπουκι απλα κορυφαιο. Την σταματησα γιατι λιγο ελειψε να χυσω και ξεκινησα εγω με το σωμα της. Γλειψιμο σε ολο το κορμι, καθαριοτητα αψογη και αντιδρασεις καυλας. Την ευχαριστηθηκα και μετα μου εκανε καβαλημα. Πολυ καλη απο τεχνικη και το γουσταρει να εχει το πανω χερι, το μουνι της εγινε μουσκεμα. Μετα πισωκολλητο και γαμησι μεχρι να χυσω.
Συνολικα ειναι πολυ vfm φαση και εχει και στενο μουνι οποτε θα περασετε ομορφες στιγμες μαζι της.

Επισκεφτηκα το μαγαζι με εντονη αναγκη και για μασαζ και για σεξ.
Αφου ακουσα την υπηρεσια και ειδα τις κοπελες αποφασισα να παρω την Βανεσσα που ηταν ομορφη αλλα και οσο ωριμη την ηθελα.
Δεν ηθελα κατι εξτρα, απο οσα ακουσα καταλαβα οτι δεν χρειαζομουν κατι συν. Μπηκα στο δωματιο, εκανα το μπανιο και κατευθειαν ξαπλωσα για μασαζ. Η Βανεσσα εκανε πολυ ωραιο μασαζ πραγματικα, δεν υπερβαλλω, της αξιζει ενα μεγαλο μπραβο και της το ειπα αρκετες φορες. Οταν ειχα πλεον παρει οτι ηθελα απο αυτην την φαση αρχισαμε τα προκαταρκτικα. Εδωσε πολυ ωραια φιλια στο στομα και μετα αρχισε με το σωμα. Στηθος, κοιλια και μετα στον πουτσο. Η πιπα, καλη και βαθια, περασε και τα αρχιδια, δεν θα μπορουσα να την χαρακτηρισω κατι λιγοτερο απο αριστη. Μετα εγλειψα βυζια και μουνι ενω εκεινη απολαμβανε παιζοντας τα μαλλια μου με τα χερια της.
Το γαμησι που ακολουθησε ηταν ωραιο. Αρχικα με αιφνιδιασε και με καβαλησε, μετα στηθηκε πολυ ωραια στα τεσσερα και δεχτηκε συνεχομενο σφυροκοπημα μεχρι που εχυσε τρεμοντας. Σε ολη την διαρκεια αναστεναζε και βογγουσε, το μουνι της πολυ καλο απο αισθηση και δεν βαζει πολυ τζελ.
Εχυσα πανω στον κωλο της αφου προλαβα και εβγαλα την καποτα.
Πραγματικα περασα πολυ καλα.
Τα λεμε!