Δανάη (Magic Girls)
Κριτικές Χρηστών
Νταξει εδω πραγματικα δεν ξερω τι να πρωτογραψω ειναι οι σκεψεις μου κουβαρι στο κεφαλι μου για αυτο μου πηρε τοσες μερες να γραψω την κριτικη.καταρχην να ευχαριστησω το magic girls k to sex club για την δωραρα τους.
μετα απο αρκετες αποτυχημενες προσπαθειες να κλεισω ραντεβου με καποιο απο τα κοριτσια του magic γιατι δεν συμπιπταν τα ωραρια μας παροτι προσπαθησα κ για μεσημεριανες συναντησεις κ για πιο νωρις τα βραδια γυρω στα μεσανυχτα τελικα η μπιλια εκατσε στη Δαναη κ μαλιστα στις 2.00 που ειναι η πιο βολικη ωρα για μενα.
για να ειμαι ειλικρινης τετοιας ηλικιας κοπελες σπανια παιρνω αλλα οι κριτικες που ειχαν γραφτει για αυτην ταιριαζαν περισσοτερο σε μιας 25αρας κορασιδας που διψαει για πουτσα κ εχει τρομερη ενεργεια να τα δωσει ολα στον αγωνα και επισης ηταν κ πολυ επιμονη κ η προτροπη του @Pe27 να μην τη χασω.
οπερ κ εγενετω κ πηρα δρομο για το αγαπημενο μου πορνοξενοχειο το hotel attiki κ την ωρα που παω να μπω-ηταν βραδυ 1.00 τριτης προς τεταρτη βγαινει απο το ξενοδοχειο μια οπτασια ντυμενη σαν δικηγορος που παει δικαστηριο για την υποθεση της,επρεπε να της ειχα ζητησει τηλεφωνο αλλα ντραπηκα,ο ρεσεψιονιστ μου επιβεβαιωσε οτι ηταν εργαζομενο κοριτσι αλλα δεν ειχε αλλες πληροφοριες μου ειπε μαλιστα οτι φορουσε μασκα οταν μπηκε κ βγηκε απο το ξενοδοχειο οποιος ξερει ποια ειναι ας μου στειλει...
επιστρεφουμε ομως στη Δαναη η οποια ερχεται στην ωρα της στις 2 χτυπαει την πορτα κ μπαινει μεσα μια εντυπωσιακη παρουσια πανω στα τακουνια της κιολας το προσωπο καπως αγριο για τα δεδομενα μου,μου συστηνεται κ αμεσως με αρχιναει στα γλωσσοφιλα κ μου πιανει κ τον πουτσο κ παμε στο κρεβατι κ συνεχιζουμε γλωσσοφιλα η τυπισσα εχει τεραστια γλωσσα.
εκει στο κρεβατι αρχιζει να γδυνεται φοραγε κατι διχτυωτα περιεργα τη βοηθησα κ γω λιγο γιατι δεν εφτανε να λυσει ολους τους φιογκους κ εκει που βγαζει κ το εσωρουχο της παθαινω πλακα αφου βλεπω οτι εχει μια φωσφοριζε κοκκινη ταπα σφηνωμενη στον κωλο της,λεω νταξει εδω ειμαστε με αλλου επιπεδου γκομενα χαχα.
αφου μενει εντελως γυμνη μου λεει παμε να κανουμε ντουζ μαζι να μου σαπουνισεις το μουνακι μου?
μιλαμε νταξει εκει κατακαυλωσα,μπαινουμε μαζι στη στενη ντουζιερα τα γλωσσοφιλα συνεχισαν να πεφτουν βροχη κ μου βαζει σαπουνι στο χερι μου κ αρχιζω να τριβω το μουνι της κ μου λεει να μου το πλυνεις πολυ καλα κ αρχιζω το βαθυ δαχτυλιασμα με τη Δαναη να βογκαει δυνατα κ εμενα να μου εχει γινει καγκελο ο δικος μου.
παμε στην κρεβαταρα ξαπλαρω κ με αρχιζει πιπαρα επικη φτυσιδια μουλιασμα αρχιδιων τα παντα-ειναι ισως η μοναδικη γκομενα που μου εχει γλειψει τοσο καλα τα αρχιδια χωρις να με πονεσει καθολου!
σε καποια στιγμη μου λεει τι σου αρεσει θες να κανουμε κατι αλλο θελω να σε γλειφω κ γω της κανω κ μου κανει ολο ναζι μα τοτε δεν θα μπορω να σε απολαυσω εγω κ οπως ειμαι ξαπλωμενος μου φερνει το μουνακι της στο στομα μου να το απολαυσω κ επειδη ειδε ποσο μου αρεσε ξαπλωνει ανασκελα κ μου κανει οριστε απολαυσε το οσο τραβαει η ορεξη σου κ αρχιζω επικο σπατουλαρισμα για ωρα κ μετα αλλαζω γωνια γλειφοντας την απο πλαγια θεση κ στη συνεχεια στριβω κ αλλο φερνοντας το σωμα μου πλαγια σε θεση 69 αυτο το κανω συνηθως ωστε τα κοριτσια να μου παιξουνε λιγο την πουτσα ή στο ιδανικο σεναριο να παρουν θεση κατω απο τη λεκανη μου κ να με αρχισουν στο τσιμπουκι,καταλαβαινετε οτι στην περιπτωση της Δαναης δεν χρειαστηκε ουτε δευτερολεπτο για να ξεκινησει να μου ρουφαει λυσσασμενα την πουτσα κ επαιξε αναποδο 69 για αρκετη ωρα οπου εγω απολαμβανα το υπεροχο μουνακι της.
στο γαμησακι ξεκινησα με πισωκολλητο φυσικα οπου τα ματια μου ηταν καρφωμενα στην ταπα της κ στη συνεχεια τη γαμησα ιεραποστολικα με τα γλωσσοφιλα να δινουν κ να παιρνουν και εμενα να τελειωνω δυνατα μεσα της κ να ξαπλωνω αποκαμωμενος διπλα της.
θα περιμενε κανεις οτι καπου εδω θα επεφταν κ οι τιτλοι τελους του ραντεβου....
αμ δε η Δαναη δεν ειχε τελειωσει ακομα μαζι μου , μου βγαζει το προφυλακτικο μου καθαριζει τον πουτσακο με ενα μαντιλακι και αρχιζει παλι να μου τον ρουφαει -σκεφτηκα εκει να της πω οτι ειναι τζαμπα ο κοπος κ οτι ο μικρος δεν ξανασηκωνεται με τιποτα αλλα ηταν τοσο ωραια η αισθηση που απλα το απολαυσα,μετα μου λεει θα με κανεις να τελειωσω κ γω κ παιρνει το χερι μου κ με βαζει να της παιξω δυνατα το μουνι κ μετα αρχιζει να το τριβει με λυσσα πανω στο ποδι μου,μιλαμε οτι εζησα ασυλληπτη κατασταση.
στη συνεχεια με ξαπλωνει μπρουμυτα βαζει λιγο νερο στο στομα της κ μου το χυνει απο το στομα της λιγο λιγο στην πλατη μου κ με αρχιζει στο μασαζ body to body,εχω γινει αλοιφη τελειως κ ειμαι στον 7ο ουρανο περιποιηση αυτοκρατορικη!
εντωμεταξυ να εχω χασει την αισθηση του χρονου τελειως το ρολοι μου να ειναι στην αλλη μερια του κρεβατιου κ να νιωθω οτι εχει περασει μιαμιση ωρα κ εκει που παει να πιει λιγο νερο το κοριτσι της κανω δεν εχει περασει η ωρα κ μου λεει οχι μονο 50 λεπτα εχουν περασει.
καπου εκει βαρεσε κ οδηγος να αρχισει νσ ετοιμαζεται κ ηρθε η επιστροφη στην πραγματικοτητα.
μαγκες τι να πω ηταν μια απο τις ομορφοτερες εμπειριες που εχω ζησει παροτι ειχε ελαχιστα το αγαπουλιστικο στυλ που μου αρεσει και εζησα πραγματικα μια ονειρικη εμπειρια με μια γυναικα που ειναι πραγματικα γεννημενη για να κανει αυτη τη δουλεια.
μακαρι ολες οι κοπελες του κλαδου να ειχαν τετοιες υπηρεσειες θα ηταν πολυ καλυτερος ο κοσμος μας....

Εξαργυρώθηκε το δωράκι του γραφείου με την Δαναη. Για την σκέψη επιλογής της συγκεκριμένης κοπέλας , την ανέφερα στο νήμα του γραφείου και δεν θα την αναφέρω ξανα. Εύκολη συνεννόηση
με την τηλεφωνήτρια του γραφείου, το ραντεβού κλίστηκε στο τσακ μπαμ σε ξενοδοχείο του κέντρου. Η κοπέλα ηρθε στην ωρα της , μολις άνοιξα την πορτα αντίκρισα ενα ωραίο πρόσωπο με μπλε
ματαρες (μοιάζει στο πρόσωπο σε μια γειτονισα μου 40+ ). Πολύ ωραίο ντύσιμο , ολα στα μαύρα που δεν σου περναει απτο μυαλο οτι πρόκειται για συνοδο. Μόλις εκλεισα την πορτα αφου συστηθήκαμε
με αρχισε κατευθειαν στα γλωσσοφιλα , παθιασμένα , πηγαίνοντας σιγα σιγα προς το κρεββάτι..εκει αρχισε να βγάζει ενα ενα τα ρούχα της με την βοήθεια μου, μπλούζα, φουστα ,σουτιεν, ζαρτιερες ,
εσώρουχο ...δεν εμεινε τπτ πανω της. Σταμάτησε και μ ζήτησε να παει να κανει ντουζακι , πόλις πηγε στο μπάνιο φώναξε και εμενα μεσα. .οπως ήμουν και εγω γυμνος και καυλωμενος με άρπαξε και
έβαλε και εμενα κατω απτο ντουζ και αρχησε παλι τα γλωσσοφιλα ,βαθιά , σαν να μην υπάρχει αυριο, μετα αφου ξέπλυνε τις σαπουνάδες έσκυψε και τον πηρε στο στομα της για 2-3 λεπτα..σηκώθηκε
πήραμε τις πετσέτες να σκουπιστούμε και πηγαμε στο κρεββάτι. Εκει μετα απο τα φιλια ,ξεκινησε μια πιπα ασταμάτητη σε οτι στάση μπορεις να φανταστείς , με πολλα deepthroat, φτυσιματα στο καυλι μου
και αρκετο πέρασμα απο μπαλάκια. Έπειτα πέρασμα καπότας και κάναμε δυο στασεις ιεραποστολικά και αυτη απο πανω για λίγη ωρα, έβγαλα το προφυλακτικο και τον πηρε παλυ το στομα της για ωρα οπου
μετα βάλαμε σκούφο για σεξακι. Ολη η ωρα πηγε ετσι , πιπα σεξ, πιπα σεξ οπου τελείωσα λιγο πριν λήξει ο χρόνος. Εν κατακλείδι , η κοπελα γλωσσοφιλα δεν εδινε μονο οταν τον ειχε στο στομα της, ολη την υπολοιπη ωρα ηταν φουλ γλωσσοφιλα και έγλυφε αυτια, λαιμο. Επίσης απο εμφάνιση πρόκειται για μια όμορφη κοπέλα με χαμόγελο, μικρο στήθος και σωμα οπως ακριβός φαινεται στις φωτο , περασα πολυ ωραία παρολο που προτιμώ λεπτά και σκινι σώματα.

μολις τελειωσα ενα διωρακι με τη Δαναη του Μαγου. Ηταν το πεμπτο, εκτο ραντεβου . αυτηη κοπελα για μενα ειναι μια κατηγορια μονη της. θυμαμαι οταν τη γνωρισα τον Απριλιο ειχε μολις ξεκινησει τη δουλεια που κανει γενικα. Αματουρι φαση τελειως και περιμενα να ειναι ψαρωμενη και μαγκωμενη. κουνια που με κουναγε.. ανοιγω πορτα παω να συστηθω ορμαει και με φιλαει στο στομα πριν καν μπει μεσα λυσσασμενα με γλωσσα στο λαρυγγι. οταν με αφησε παω να της πω δυο λογια, να προσφερω κατι να πιει για να γνωριστουμε. απανταει δε χρειαζεται θα γνωριστουμε στο κρεβατι. και ορμα ξανα πανω μου με φιλαει χωρις τελος, σηκωνει το φορεμα τριβεται πανω μου με ξεντυνει αγρια και με πεταει στο κρεβατι. το τι εγινε δε περιγραφεται, θυμαμαι ομως οτι σε καθε ραντεβου με το που βγαινω απο το μπανιο με ξαναπιανει αμεσως στη πιπα. κανει τα παντα με λογικα ορια βεβαια και σεβασμο. εχω τιμησει καθε φορα το κωλαρακι της το οποιο σημερα δε γευτηκα λογω τραυματισμου απο καποιον ηλιθιο πελατη που δε τη σεβαστηκε και εξαιτιας αυτου ανεβασε και τη τιμη στο αναλ εις βαρος ολων μας. τελος παντων φτανουμε στο σημερα ξρθε με μικρη καθυστερηση για την οποια ειχα ενημερωθει, με ενα μινι φορεμα που ηταν ολος ο κωλος εξω καθως περπαταγε, μπηκε μεσα και ζητησε να μου κανει μια εκπληξη και πηγε και αλλαξε και ηρθε με ενα ολοσωμο κορμακι με τρυπα κατω. αρχισε φιλια κλασσικα και πιπα βαθια οπως παντα με πνιξιματα. στο σεξ δοκιμασαμε και στα 4 και απο πανω σε διαφορετικες στασεις και ειχε κατακαυλωσει. ειναι μια κοπελα που εκανε το χομπι της επαγγελμα σιγουρα για τα χρηματα αλλα της αρεσει. γιατι οπως ειπα οταν τη πρωτοπειρα φοβομουν οτι ειναι πρωταρα ομως ειναι πιο εμπειρη απο ολες τις επαγγελματιες προφανως απο πρωην της . σαν εμφανιση σιγουρα δε ειναι το μοντελο που καποιοι γυρευουν λογω ηλικιας και μονο. ομως κρατιεται καλα για τη ηλικια της και εχει υπεροχα ματια που σε μαγνητιζουν. προσωπικα θα ηθελα πιο διακριτικα τατου εχει αρκετα και καλυπτουν ολο το ποδι πχ. ομως για τη τρελα της τη διαθεση της τη συμμετοχη της παραβλεπω τη εικονα. ειναι πολυ καλο παιδι και ακομα και 3 ωρες να την εχεις δε αφηνει το πουτσο σου σε ησυχια. αλλες φορες μου ρχοταν με ταπες στο κωλο. εχει και μια τσαντα μαζι του sport billy που δε μπορεις να φανταστεις τι θα βγαλει απο μεσα. τρομαζεις. καποιες φορες μου ερχεται και με 2 τσαντες κιολας τετοιες. ανερχομενο αστερι του μαγου λοιπον που μαζι με τη βικυ με εχουν κανει να κολλησω τελευταια εκει. τις παιρνω εναλαξ τις συγκεκριμενες και δε τις αλλαζω ποτε..