Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Νίκη-2  (Magic Girls)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

Pe27 AvatarPe27Μηνύματα: 10995 Κριτικές: 60

Ιστορίες: 0

Για πιπάρα Αξιολόγηση: 7.33 — 16/12/2024 - 01:01
    Για πιπάρα Αξιολόγηση: 7.33 — 16/12/2024 - 01:01

Τη νίκη την είχα πάρει όταν πρωτοξεκίνησε στο γραφείο και ίσως έχει έρθει και η ώρα να τη ξαναδώ 

Η πρώτη εικόνα ήταν καλή . Μέτρια στο ύψος προς κοντούλα με κατάξανθα μαλλιά και υπέροχα πράσινα μάτια που σε θαμπώνουν 

Η κοπέλα είναι Αλβανίδα και το λέει κιόλας η ίδια ζητώντας συγνώμη που δε μιλάει ελληνικά καθόλου ούτε καν και αγγλικά καλά . Ίσως το γραφείο θα έπρεπε να το αλλάξει στη περιγραφή γιατί πλέον το ξέρουν όλοι αφού το έχει πει μόνη της στο καθένα και δε πρόκειται για φήμη .

Είχε έρθει με πολύ κοντή φούστα και καλσόν και γόβες .

Εχει σχετικά μεγάλο στήθος αλλά λίγο πεσμένο εξάλλου έχει κάνει και μια γέννα .

Στα του αγώνα κάνει πραγματικά πολύ καλή πίπα χωρίς να κουράζεται με περιποίηση της γύρω περιοχής . Στο σεξ δίνει και κωλο το οποίο δε τίμησα εκείνη τη φορά αλλά θα τη ξαναδώ γιατί να το δοκιμάσω γτ έχω ακούσει καλά λόγια 

Στα αρνητικά σίγουρα είναι η συννενόηση που με τη βοήθεια του Google το ξεπεράσαμε , το ότι δε δίνει φιλιά και ότι δε κάνει τελείωμα στο στόμα ή το πρόσωπο (αυτό με το τελείωμα και τα φιλιά το έχουν πολλές Αλβανίδες που γνωρίζω) αν τα έκανε σίγουρα δε θα είχα κάνει ένα ραντεβού μαζί της αλλά καμία δεκαριά ήδη από τότε που ξεκίνησε τώρα εφόσον τα βρίσκω σε πάρα πολλές άλλες δε είναι η πρώτη μου επιλογή . Παρολαυτα όμως λόγω εμφάνισης στο πρόσωπο γενικά σώματος σα σύνολο και κωλου που δε πήρα τη έχω στα προσεχώς 

Στα συν είναι τέλος ότι μετά το πρώτο τελείωμα και αφού έκανα μπάνιο ξεκίνησε μόνη της δεύτερη πίπα μετά από σχετικά πολύ λίγο χωρίς να μου φάει χρόνο και ήταν πρόθυμη γενικά σε όλα . 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1.5 ώρα
    Κόστος (€) 225
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 50+
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Όχι
    Τατουάζ Μικρά διακριτικά
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (1)
    Antidote Avatar Antidote 20-12-2024 10:38:06

Τόσο πολύ δυνατή στο στοματικό?