Εύα (Paradise Spa)
Κριτικές Χρηστών
Την πετυχα με ορεξη και κατευθειαν πηρα το απλο γιατι μου αρεσε σαν εμφανιση. Εχει καποια κιλα συν αλλα οχι ασχημα και τα βυζια της ειναι ωραια και μεγαλα. Κανει καλο μασαζ και δεν κουραζεται, το εκμεταλλευτηκα γιατι το χρειαζομουν, πονουσε ολο μου το κορμι αλλα ειναι θεραπευτικο το μασαζ πραγματικα. Μετα στο σεξ ξεκινησε πολυ καλα με προκαταρκτικα, φιλια στο στομα. Τα γλειψιματα της σε ολα τα ευαισθητα σημεια μου κανανε την πουτσα σκληρη. Δεχτηκε και εκεινη δαχτυλο στο μουνι και οσο γλειψιμο ηθελα στα βυζια. Στο γαμησι ηταν ενεργη, καβαλαει ωραια και τον τρωει στα τεσσερα με βογγητα και κινησεις. Γενικα δεν ειναι για σκληρες καταστασεις αλλα την γαμας χωρις να σκεφτεσαι αν αντεχει η οχι, εχει καλες αντοχες.
Συνολικα ηταν μια καλη εμπειρια με οτι χρειαζεται σε ενα μασατζιδικο, η γκομενα μου αφησε καλες εντυπωσεις και θελω να την επισκεφτω ξανα.

Ακύρωσα ραντεβού με έσκορτ για να πάρω κοπέλα που κάνει μασάζ αλλά τελικά το ένστικτο του σεξ με κυρίευσε και παίχτηκε ένα πολύ καλό γαμήσι.
Η γυναίκα αυτή είναι όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες, με τα λίγα κιλά συν αλλά όμορφα κατανεμημένα και ένα καλό πρόσωπο που έχει πολύ θετική έκφραση.
Στο σαλόνι είδα και άλλες, προτίμησα την Εύα λόγο της καλής της διάθεσης και επιβραβευτικά τελικά.
Ήταν καλή στην επικοινωνία με κάποιες γνώσεις και στα ελληνικά αλλά πάνω από όλα διάθεση και όρεξη να ακούσει.
Τα προκαταρκτικά της ήταν και ο λόγος που ξέχασα το μασάζ, ξέρει να σε καυλώνει πολύ και με την πίπα της έχασα την μπάλα....
Καπότα δεν έβαλε μέχρι τη στιγμή που αρχίσαμε το γαμήσι και ήταν πολύ δεκτική στο γλειφομούνι. Την έγλειψα με μανία γιατί το μουνί της μύριζε πολύ ωραία και η περιοχή ήταν άτριχη. Συνεχίσαμε με ιεραποστολικό συνοδεία φιλιών με γλώσσα και μετά ένα ωραίο πισωκολλητό. Θα έλεγα πως με τα κιλά της ο κώλος της είναι απλά πανέμορφος. Στήνεται πολύ καλά και έχει αντοχές να δώσεις πόνο.
Για την Εύα δεν είναι απλή υποχρέωση το σεξ, σίγουρα είναι απόλαυση και γι' αυτο αξίζει να την επισκεφτώ ξανά.