Εμμανουέλα (Magic Girls)
Κριτικές Χρηστών
Τη Εμμανουέλα είχα τη τιμή να τη συναντήσω όταν ξεκίνησε επαγγελματικά τη δουλειά σαν πρώτος πελάτης και είμαι ευγνώμων και σε αυτό το γραφείο που με εμπιστεύτηκε .
Επαγγελματικά λοιπόν δε είχε καμία εμπειρία το έκανε επι πληρωμή πρώτη φορά μαζί μου και ήμουν διστακτικός ως προς το αν θα είναι άνετη ή αν θα νιώθει μαγκωμένη
Ηρθε στο ώρα της ντυμένη κομψά ήταν Δευτέρα βράδυ θυμάμαι. Εμφανισιακά σίγουρα είναι μεγαλύτερη από ότι γράφει το γραφείο άλλωστε όλα τα γραφεία πλέον κόβουν χρόνια . Ωραίο σώμα συμπαθητικό πρόσωπο γενικά ευχάριστη παρουσία . Φιλιά έδινε με γλώσσα και σιγά σιγά ξεκίνησε ο αγώνας . Εκεί της είπα ότι αποκλείεται να το κάνεις πρώτη φορά γιατί έχεις πολύ καλύτερη τεχνική και εμπειρία από πολλές που είχα συναντήσει ως τότε . Και κατάλαβα ύστερα από συζήτηση που έγινε ανάμεσα στους δύο γύρους ότι η κοπέλα έκανε επάγγελμα αυτό που ήξερε καλά να κάνει από σχέσεις που είχε και τα έδινε όλα . Οταν τη συνάντησα έκανε και μια δεύτερη δουλειά κανονική και για αυτό το λόγο πραγματοποιούσε ραντεβού ως τις 2000 αυτός ήταν και ο λόγος που χαθήκαμε στη πορεία γιατί συνήθως σχολάω εκείνη τη ώρα. Εχω μάθει πρόσφατα όμως ότι πλέον κάνει και αργότερα και είναι μια παρουσία που θα συναντούσα ευχάριστα ξανά . Ευχαριστώ το γραφείο που μου την έστειλε γιατί ήξερε ότι θα τη σεβαστώ και δε θα τρομάξει σαν πρώτη εμπειρία στο χώρο . Τα χρήματα στο τέλος η κοπέλα έκατσε ακριβώς το δυωρο της και ήταν πεντακάθαρη . Εις το επανιδείν !
Υ.Γ η τιμή που βάζω είναι αυτή που θυμάμαι έχω τη εντύπωση ότι ανέβασε τη ώρα ένα δεκάρικο από τότε
Επικοινωνία με το γραφείο στην άλλη άκρη της γραμμής ή Τζέσικα έχω συνεργαστεί άλλη μια φορά και ήμουν πολύ ευχαριστημένος ρωτάω για την Εμμανουέλα και μου λέει τα καλύτερα χωρίς πολύ σκέψη την κλείνω.Ηρθε στην ώρα της ξεκούραστη πολύ ευδιάθετη μοσχοβολιστη.περναμε στην κρεβατοκάμαρα και αρχίζουμε τα φιλιά παθιασμένα με γλώσσα και πολύ καύλα.Το μωρό είναι 33 με 35 κορμάρα με ωραίο φυσικό βυζί δυάρι με ρογαρα, απίστευτη κολάρα με στισιματα τέλεια.Οσο αφορά τα υπόλοιπα δεν θα αναφερθώ αναλυτικά γιατί είναι υποκειμενικό θέλω όμως να τονίσω ότι είναι ακούραστη παθιασμένη και κάνει φανταστική πίπα.Οτι άλλο ζήτησα έγινε και πέρασα πάρα πολύ ωραία με μια Ελληνίδα που με έκανε να ξεχάσω το όνομα μου.Θα την ξαναδώ άμεσα.Σε ευχαριστώ, magic και Τζέσικα για αυτό το ραντεβού
Πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι
Πήγα να πάρω κώλο και ήταν η μοναδική διαθέσιμη που έδινε κώλο
φευ!!!
Εμφάνιση απογοητευτική, αν αυτή είναι 29 εγώ είμαι ακόμα στην εφηβεία
Μπεμπεκίζει και νιαουρίζει τόσο ψεύτικα που νομίζεις σε δουλεύει στα μούτρα σου
Πίπα με δόντι παρότι ζήτησα πρωκτικό δεν ήρθε προετοιμασμένη και για αυτό το λόγο την κράτησα εξ αρχής
Εμφανισιακά μια γκόμενα που κανονικά πρέπει να σε πληρώνει αντί να την πληρώνεις καμία διάθεση να δώσει κώλο
Δεν φταεί ούτε αυτή ούτε το γραφείο φταίει ο πούτσος μου που ήθελε κώλο
Καλά να πάθω πως γνώση και συμμόρφωση

.gif)

.jpg)

.gif)

Για πότε μιλάμε;
εσυ εισαι πιο ευκολος πελατης κι απο εμενα περνας με ολες υπεροχα
@geroksouras όχι δε ισχύει αυτό που λες ούτε το παίζω έξυπνος . Αν δεις έχω περίπου 76-77 κριτικές εδώ . Οταν όμως έχω πάει με πάνω από 300 καταλαβαίνεις καλά ότι οι κριτικές αυτές είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα σε κάποιες που ξεχώρισα και σίγουρα στη πορεία θα προσθέσω και άλλες . Από κει και πέρα και εγώ έχω φάει φόλες και σε μένα έχουν έρθει σαύρες και εγώ έχω κλάψει λεφτά όπως όλοι και όποιος πει ότι δε το έχει πάθει είναι ψεύτης . Κρατάω τις καλές στιγμές και θα μπορούσα να έχω γράψει τα χειρότερα για κάποιες συγκεκριμένες πίστεψε με αλλά δε θα θελα να εκθέσω τα γραφεία και να χαλάσω τη σχέση μου μαζί τους . Στο κάτω κάτω μια κοπέλα μπορεί να μη είχε χημεία μαζί μου και να έχει μαζί σου δε θα τη χαντακώσω εγώ . Αν με ρωτήσει όμως κάποιος φίλος ιδιωτικά ναι θα του πω τη εμπειρία μου . Γενικά όμως είμαι εύκολος πελάτης και σέβομαι τη εργαζόμενη οπότε αν είσαι ξεκάθαρος από τη αρχή στο τι ζητάς και τι θες από αυτή και στο γραφείο και στη ίδια όταν φτάσει κατά 80% θα πάει καλά
Σε κάποια γραφεία έχω ζητήσει κοπέλες που είχα δει στις αγγελίες τους και μου λέγαν οι τηλεφωνήτριες στοπ αυτή δε κάνει για σένα μάκρια . Το πιο εύκολο ήταν να πουλήσουν να κάνουν τη δουλειά τους . Αυτό δείχνει σεβασμό στο πελάτη τουλάχιστο εκείνη τη στιγμή γιατί τα συγκεκριμένα στη πορεία άλλαξαν στάση γενικότερα και το εκτίμησα .
@pe27 δεν το ειπα για κακο αλλωστε κι εγω στους ευκολους πελατες συμπεριλαμβανομαι, δεν χρειαζετε να εισαι συνεχεια σε θεση αμυνας, Τα δικα σου λεφτα δινεις το που τα δινεις δεν αφορα κακεντρεχεις