Λίζα (Call Girls Athens)
Κριτικές Χρηστών
Η Δαναη με την καυλωτικη φωνη της με υπνοτισε και δεν ειδα καν τις φωτογραφιες της Λιζας πριν την παρω.
Η εκπληξη απο κοντα ηταν το προσωπο της που δεν μου αρεσε για να ειμαι ειλικρινης αλλα στο σωμα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα. Στον διαλογο με τον τροπο της με προετοιμασε οτι θα περασω καλα και δεν επεσα εξω. Αρχισαμε το φασωμα οπου απεφυγα τα φιλια παρολο που που ηταν πληρως διατεθειμενη να τα δωσει. Της εγλειψα καλα τα βυζια αλλα και το μουνι το οποιο ηταν πολυ καθαρο και προσεγμενο. Μου εκανε ενα τσιμπουκι με τεχνικη, απο αυτα που σε πλησιαζουν στο χυσιμο.
Στο πρωτο γυρο καναμε ενα γρηγορο γαμησι που δεν θα αντεχε η καθε πουτανα αλλα η συγκεκριμενη εχει καλες αντοχες. Το στησιμο της επιλογης μου ηταν πισοκολλητο και εχει μια κωλαρα με δουλεμενο κωλοτρυπιδι και ωραιο σχημα.
Ο δευτερος γυρος ηταν ταλαιπωρεια για εκεινη αλλα για μενα μεγαλη ευχαριστηση. Σε οτι της ζητησα δεν ειπε οχι και βασικα το μονο που δεν ζητησα ηταν να την γαμησω στον κωλο. Το μουνι της ηταν υγρο και καθε λιγο εσκαγε το κορμι της πανω στο καυλι μου. Γενικα περασα καλα και δικαιωθηκα για την πληρωμη μου. Θα την ξανασυναντουσα για να της γαμησω το κωλορυπιδι μονο.