Dana (Studio Κηφισού 30)
Κριτικές Χρηστών
Επισκεψη πριν απο μερικες μερες στο μαγαζι και επελεξα την Ντανα γιατι ειναι πετιτ και μοντελακι για τα γουστα μου, ειδικα στο σωμα. Ξερει πολυ λιγα ελληνικα και δεν κανει πολλα προκαταρκτικα στο απλο προγραμμα. Παιρνει αριστα στην πιπα την οποια κανει με καποτα, απολαυση να την βλεπεις να παθιαζεται...
Στο σεξ καλη, τιμια, στηνεται πολυ καλα στα τεσσερα και πρσφερεται για καβαλημα αλλα δεν πηρα αυτην την φορα. Εχει καλο μουνι και υγρο. Απο την αρχη αποφασισα πως θα εχουμε και μελλοντικη συναντηση οποτε και δεν τα απαιτησα ολα.
Καλα γαμησια!

Μπήκα στο σαλόνι, με καλωσορίζει η τσατσά και μου δείχνει την Dana, ένα όμορφο κοντοπούτανο που σε εμφάνιση φτάνει κοντά στο επίπεδο έσκορτ. Πεσμένα λίγο τα βυζιά αλλά πολύ καλός κώλος τον οποίο είδα αργότερα εν δράση στα τέσσερα. Μπαίνω μέσα, και μετά από 5 λεπτά έρχεται και η κοπέλα, δεν είπαμε πολλά αρχίσαμε την δράση. Ξαπλώνω, μου βάζει καπότα και αρχίζει την πίπα, αρκετά βαθιά και με διάρκεια δεν είχε καθόλου βιασύνη. Της λέω να κάτσει στα τέσσερα και υπακούει αμέσως. Έρχομαι πάνω της και αρχίζω αργά αλλά όχι για πολύ λόγο του ότι επιζητούσε δράση. Καλό από αίσθηση το μουνάκι και το κορίτσι άρχισε τα βογγητά. Έκανε κάποια βογγητά, αρκετά καλά...
Τέλειωσα με ένα βαθύ χώσιμο μέσα της και ικανοποιημένος από την επένδυση μου.