Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Κριτικές: 2
  • Προβολές: 47

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

Underworldsexmachine7 AvatarUnderworldsexmachine7Μηνύματα: 7541 Κριτικές: 128

Ιστορίες: 0

Τετοια γυναικαρα πραγματικα δεν την χορταινεις Αξιολόγηση: 10.00 — 01/04/2025 - 13:55
Τετοια γυναικαρα πραγματικα δεν την χορταινεις Αξιολόγηση: 10.00 — 01/04/2025 - 13:55

Εχω παει απειρες φορες στην βουρβαχη και στην ηλια ηλιου που ειναι φανταστικοι μιλφοοικοι και φυσικα εχω περασει σχεδον με ολες τις μιλφογυναικες. Η στεφανια ειναι μια γυναικα η οποια ειναι νταρντανογυναικα με εντονα βυζια εντονο κωλο και γενικα ενα εντονο στυλ φανταστικο. Με το που μπαινει παντα χαιρεται πραγματικα και φυσικα αγαπαει αυτο που κανει. Αρχιζουμε χαμουρεματα φιλια και φυσικα παρα πολλες αγκαλιες. Παντα μου αρεσει και το ξερει να μου δινει τα βυζια να της τα γλειφω σαν μαμακα που θηλαζε το παιδι και φυσικα μου αρεσει πολυ που μου λεει να την γλειφω παντα με την γλωσσα παντου και φυσικα να μου κανει ενα μοναδικο τσιμπουκι κανοντας προσπαθειες να μην ολοκληρωσω. Μετά ανέλαβα δράση και άρχισα να την γαμαω πρωτα αργα και μετά στα τέσσερα με έντονο σφυροκόπημα και χαδάκια στην κωλάρα της πράγμα που της άρεσε και με ένιωθε έντονα. Είναι κάτι πολύ όμορφο. Και οταν τελείωσα με ευχαρίστησε παρα πολυ με αρκετες αγκαλιες και ειχαμε και ομορφη κουβεντα. Ευχομαι να ειναι παντα καλα . 

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 30 λεπτά
Κόστος (€) 70
Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
Ηλικία πελάτη 40-49
Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Καθαριότητα Χώρου Άψογη
Συμπεριφορά Υπηρεσίας Πολύ ευγενική
Στήθος Φυσικό
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money
7dep43 Avatar7dep43Μηνύματα: 51 Κριτικές: 10

Ιστορίες: 0

Ομορφια και αρχοντια Αξιολόγηση: 8.33 — 26/03/2025 - 23:40
Ομορφια και αρχοντια Αξιολόγηση: 8.33 — 26/03/2025 - 23:40

Οταν ειδα αυτην την γυναικα στο σαλονι εμεινα με το στομα ανοιχτο. Ολους τους εντυπωσιαζει με την ομορφια της αλλα και με την αρχοντια της. Εχει λαχταριστους βυζους και περιπου το ιδιο ομορφη κωλαρα.
Χωρις να σκεφτω πλεον εδωσα τα λεφτα και μπηκα στο δωματιο. Ο χωρος ωραιος με πολυ καλη καθαριοτητα, η υπηρεσια ηταν ευγενικη και δεν μας ενοχλησε καθολου στο δωματιο.
Η Στεφανια ειναι μιλφ και πολυ εμπειρη στο σεξ. Δεν κραταει μυστικα, τα δινει ολα απο την αρχη μεχρι το τελος. Φιλαει, χαιδευει, και κανει τσιμπουκι σαν να ειναι με τον ερωμενο της. Δεχτηκε οτι και αν της ζητησα και αρχισε να απολαμβανει το σεξ μαζι μου απο τα πρωτα κιολας λεπτα. Καναμε πολλες στασεις και συμμετειχε αλλα περισσοτερο απο ολες μου αρεσε το πισωκολλητο και το ιδιο και εκεινης, αυτο με εκανε να πιστεψω. Το μουνι της ηταν καλο απο αισθηση και ευτυχως εβαλε λιπαντικο μονο οσο πρεπει.
Οταν εχυσα δεν βιαστηκε να φυγει και αυτο μου αρεσε πολυ, δεν εδωσε την εντυπωση ξεπετας οπως κανουν οι περισσοτερες.

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 15 λεπτά (Απλό)
Κόστος (€) 60
Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Καθαριότητα Χώρου Άψογη
Συμπεριφορά Υπηρεσίας Πολύ ευγενική
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love