Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Νικόλ  (Diamond Spa)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 10

Κριτικές Χρηστών

G1100xx AvatarG1100xxΜηνύματα: 10 Κριτικές: 17

Ιστορίες: 0

Μουναρος Αξιολόγηση: 8.17 — 21/10/2024 - 22:05
    Μουναρος Αξιολόγηση: 8.17 — 21/10/2024 - 22:05

Σήμερα το μεσημέρι έχω καβαλήσει την μηχανή κ αφού γυρνώ από βουλιαγμένης είπα να κάνω μία στάση στο εν λόγω κατάστημα κ αφού έχω ανέβει τα σκαλιά η κυρία Άννα με μπάζει κατευθείαν στο δωμάτιο μου πρόσφερε ποτό και αφού τα είπαμε με την κυρία Άννα που είναι παρα πολύ ευγενική της ζητάω την Λίζα μου λέει ότι μόλις μπήκε στο δωμάτιο με πελάτη για μια ώρα η περιμένεις η σου στέλνω τα υπόλοιπα κορίτσια να διαλέξεις οκ λέω κ μου τα στέλνει ένα ένα Αγαπη Νικόλ Αλινα και Νίνα νομίζω δεν βλέπω Ρούλα και Κατερίνα που της έχω πάρει από τέσσερις πέντε φορές την κάθε μία μιλάμε για φωτιά. 

Και  έτσι Περνώ Νικόλ δούλευε και παλιότερα αλλά δεν την είχα πετύχει ελεύθερη όσες φορές είχα  πάει ήταν με πελάτη παντα. 

Λοιπόν η Νικόλ είναι ότι βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ηλικια γύρω στα 30 με βηζι 2μιση φτιαχτό ωραίο σώμα λαμπάδα και πολύ όμορφο πρόσωπό και δεν ξέρει Ελληνικά παρά πολύ λίγα μόνο στην αγγλική συνένωση.

Αφού Μπένι στο  δωμάτιο καθόμαστε στο καναπέ και μετά  από λίγο αρχίζει το χαμουρεμα πάω να την φιλήσω και τραβιέται μου λέει ότι δεν φίλα στο στόμα πρώτο  φάουλ αφού το έχω ξάπλωσε στο καναπέ και γλύφω της βηζαρεστης και κατεβαίνω για γλυφομουνι ούτε  εκεί με αφήνει να της βάλω  δάχτυλο τότε εκεί έβαλα όλοι μου την τέχνη και εκεί η Νικόλ το γούσταρε με είχε κανένα τέταρτο και να μου κρατά το κεφάλι μου με τα χέρια της μέσα στο μουνι της μέχρι που κατέβασε ζουμιά και να μου φωνάζεις μπραβο μωρό το κάνεις πολύ ωραία (well done baby you are doing very well). 

Μετά από λίγο αφού έχω πάρει όλα τα ζουμιά της στο στόμα μου πάει να μου τον πάρει στο στόμα και εκεί με ξενερώνει παίρνει μωρόμαντιλο και αρχίζει να μου τον καθαρίζει σχολαστικά δεύτερο φάουλ αφού μόλις βγήκα από το ντουζ.

στο στοματικό λίγα  πράγματα αρχιδια δεν γλύφει αλλά η πίτα της καλή αργή και βαθιά δύο φορές το  έπνιξα στο γαμησι μου περνά προφυλακτικό παίχτηκαν δύο  φάσεις μία στα τέσσερα και μία τα πόδια της ψηλά στον ομω μου εκεί  ήρθε κ το τέλος μέσα στο μουνι της .

Μετά κάναμε ντουζ και με ξάπλωσε για μασάζ  κάνει πολύ ωραίο μασάζ και βάζει καλές πιέσεις. 

Δεύτερος γύρος δεν παίχτηκε γαμησι με είχε χαλαρώσει τόσο πολύ που ήθελα να κοιμηθώ την έβαλα να  μου τον παίξει αλλά μου έφερε την μουναρα της στο πρόσωπό και κάναμε 69 όπου και με τελείωσε πάνω στα βιζιατης. 

Η Νικόλ είναι ωραίο μουναρος με ωραίο σώμα και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και το έχει όλο το πακέτο και για αυτό δεν δίνει ουτε φιλιά ούτε σε αφήνει να βάλεις δάχτυλο ούτε τα παίρνει στο στόμα και η  υπηρεσίες δεν είναι τόσο πλούσιες όπως  Ρούλα Κατερίνα Λίζα που σου βγάζουν τον άλλο σου εαυτό.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 100
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Ηλικία πελάτη 30-39
    Φωτογραφίες Ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα το σκεφτόμουν
    Εκσπερμάτωση Στο στήθος
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Συμπεριφορά Ευγενέστατη
    Ποιότητα Μασάζ Καλό
    Καθαριότητα Χώρου Άψογη