Αλίσα (Studio Deluxe)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Κριτικές: 3
- Προβολές: 9
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Ρουμάνα και πάνω από 30 σε ηλικία. Όμορφη γυναίκα, σίγουρα γυρνάει κεφάλια. Είναι ευγενική και έχει καλή διάθεση αλλά στο σεξ βιάζεται και κοιτάει κυρίως να σε ξεπετάξει και να φύγεις. Έχει τεχνική στο στοματικό που πραγματικά την βοηθάει να πετύχει τον σκοπό της. Δεύτερο καλό ότι γενικά δεν λέει όχι σε γλειψίματα στο σώμα. Στο σεξ στήθηκε ωραία αλλά μέχρι εκεί τα καλά της. Κρύα η συμμετοχή και ψεύτικα βογγητά μέχρι που ανέβηκε εκείνη από πάνω και σε λίγα δευτερόλεπτα με έκανε να χύσω. Το θετικό ότι ξέρει καλό καβάλημα, το αρνητικό η πρόθεση της που ήταν ξεκάθαρα να λήξει η φάση.

Υπηρεσια πολυ ευγενικη ο χωρος καλος και καθαρος.
Απο τα κοριτσια επελεξα την Αλισα που μου αρεσε περισσοτερο απο ολες σαν εμφανιση αλλα και σαν χαρακτηρας απο το λιγο που την ειδα στο σαλονι. Πηρα το απλο προγραμμα ωστε να την δοκιμασω μην μου βγει φολα και πεταξω περισσοτερο λεφτα.
Μπηκε στο δωματιο με σχετικα καλη διαθεση, ενα χαμογελακι που εδειχνε πως ξερει τι κανει και γενικα μου εκανε καλη πρωτη εντυπωση. Τουμπανο η εμφανιση αλλα δεν επιτρεπει να κανεις πολλα πανω στο κορμι της, εχει ευαισθησια στα βυζια και αυτο το σεβαστηκα. Απο την πλευρα της εκανε τις υπηρεσιες που περιμενα για τα 50 που εδωσα, πιπα με καποτα αλλα ωραια και σαν τεχνικη και σαν αισθηση. Με καυλωσε και στηθηκε στα τεσσερα για την συνεχεια. Καλο το στησιμο, καθολου κοφτες τρωει την πουτσα κανονικα. Στην συμμετοχη εδωσε την εντυπωση οτι γουσταρει οχι απολυτα πειστικα αλλα αρκετα καλη η προσπαθεια. Δεν ειχαμε πολυ χρονο να κανουμε πολλα αλλα γενικα περασα καλα.

Με μπερδεμένα τα συναισθήματα από κάποιες κριτικές που είχα διαβάσει αποφάσισα να το ρισκάρω γιατί είναι από τις πιο όμορφες κοπέλες που δουλεύουν σε στούντιο. Ήρθε χωρίς να καθυστερήσει στο δωμάτιο με χαλαρό στιλ και άρχισε την κουβέντα. Από όσα είπαμε κατάλαβα ότι δεν θα ήταν άσχημη η εμπειρία μου και δε έπεσα έξω. Τυπική μεν στο πρόγραμμα με τα 50 ευρώ αλλά μέσα στα πλαίσια του λογικού. Έχει ευαισθησία στις ρώγες και δεν αφήνει να κάνεις γλειφομούνι αλλά κάνει τίμια πίπα και στήνεται να τον φάει με καθώς πρέπει τρόπο. Από αντοχές είναι μια χαρά και τα επαναλαμβάνω μια πολύ όμορφη γυναίκα. Μέσα στον διαθέσιμο χρόνο έγιναν όλα και έχυσα μέσα στην καπότα. Σίγουρα με περισσότερα χρήματα περνάς καλύτερα μαζί της, αν το δοκιμάσω θα ξαναγράψω.