Μελίνα (Magic Girls)
Κριτικές Χρηστών
τη Μελίνα τη γνωρισα σημερα. δυστυχως δε ηξερα τι εχανα. ηρθε στην ωρα της ντυμενη θηλυκα μεσα και εξω χωρις να προδιδει τη ιδιοτητα της. πεντακαθαρη παντου οσο λιγες. νιωθω οτι ειχαμε αρκετη χημεια αν και μολις γνωριστηκαμε , ηταν ευχαριστη χαμογελαστη και προσιτη. ξανθια με ροζ ανταυγειες, αρκετα τατου . ηλικιακα πανω απο 30. ομορφο σωμα αλλα σε μαγνητιζουν τα πρασινα ματια της. στα ενδοτερα ηταν πραγματικα ολα τελεια απο τη αρχη ως το τελος και το σεξ και τα προκαταρτικα. αυτο που μου εμεινε ομως και δε φευγει ειναι τα φιλια της και το στοματικο της τα κατατασω στο top-3. δεν ξερω αν ειναι ετσι σε ολους αλλα αν ειναι οσοι δεν εχετε παει για μενα δεν εχετε παει με συνοδό. για μενα η Μελίνα δε σου βγαζει το πουτανε αλλα ότι είναι μια κυρια συνοδός για οσους ξερουν να εκτιμανε. αν τη σεβαστειτε θα σας το ανταποδωσει πολλαπλάσια. την βαζω ανετα στις τοπ 5 του γραφειου που εχω παρει γενικα ειτε που εφυγαν ειτε που ειναι εκει. δεν ειναι τυχαιο οτι είχα ακουσει καλα λόγια ακομα και απο κοριτσια του ιδιου γραφειου εκτός από πελάτες της. κανεις δε μου ειχε πει κατι αρνητικό ποτέ. δεν ήξερα τι εχανα αλλα το έμαθα σήμερα και ανυπομονώ να τη ξαναδώ ελπίζω σύντομα.