Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ζωή Πειραιάς (Ανεξάρτητες Βίζιτες)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 238

Κριτικές Χρηστών

Sikelos AvatarSikelosΜηνύματα: 3498 Κριτικές: 35

Ιστορίες: 0

Κασκαντεριλικι Αξιολόγηση: 1.83 — 26/11/2022 - 09:29
    Κασκαντεριλικι Αξιολόγηση: 1.83 — 26/11/2022 - 09:29

Ραντεβου με τη Ζωη σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης του Πειραια. Ηρθε στην ωρα της αλλα με το που ανοιξα τη πορτα το προσωπο ηταν κατωτερο τον προσδοκιων μου. Τρωω τη πρωτη ξενερα λεω δεν γαμιεται. Ζηταει 100 € ενω ειχαμε συμφωνησει στα 80 €. Λεω ας το καταπιω και αυτο. Της τα δινω, αρχιζει γρηγορα να ξεντυνεται και χωρις ουτε σκεψη να περασει απο υο μπανιο ξαπλωνει στο κρεββατι. Με αρχιζει σε μια πιπα κατωτερη του μετριου διακοπτοντας συνεχεια γιατι χτυπαγε το τηλεφωνο της. Καποια στιγμη απο οτι καταλαβα τη πηρε η σχεση της τηλ. και ελεγε μπουρδες οτι ειναι σε μια φιλη της και που θα συναντιοντουσαν αργοτερα για να πανε καπου. Τα νευρα μου ειχαν αρχισει να τεντωνουν και το πουλι μου ειχε πεσει. Εκτος αυτα μου εκανε και παρατηρηση τυπου : τι θα γινει ? ????????????????. Αρκετα εκνευροσμενος της απαντησα αμα θελεις ασε τα λεφτα και το πουλο η ασε το τηλεφωνο σου. Τελικα συνεχισε τη μετρια πιπα της και παιχτηκαν 2 στασεις doggy και ιεραποστολικο οπου ηρθε και η καταθεση στο στηθος της σαν να εκανα αγγαρεια πια λογο οτι και το σωμα στις φωτο εχει φαει αρκετη επεξεργασια και γενικα με την ολη φαση. Εκεινη γρηγορα σκουπιστηκε με χαρτι μαλλον ειναι τσακωμενη με το μπανιο ???? και ντυθηκε βιαστηκα για να φυγει. Με ενα γεια αποχαιρετηθηκαμε και αλλο ενα κασκαντεριλικι ελαβε τελος.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 100
    Πόλη Αθήνα
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Φωτογραφίες Πολύ επεξεργασμένες και ανακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Δεν θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο στήθος
    Πίπα Με προφυλακτικό
    Φιλί Όχι
    Στήθος Φυσικό