Σίσσυ (Trust Your Lust)
Κριτικές Χρηστών
Ραντεβου σε ξενοδοχειο νοτια και παρελαβα χωρις καθυστερηση.
Εχει κανει καλη δουλεια με το ντυσιμο και κερδισε βαθμους στην εμφανιση αλλα και μερικως την συμπαθεια μου γιατι απο ομορφια στο προσωπο δεν ειναι αυτο που θα επελεγες για εσκορτ. Το σωμα καλυτερο αλλα εχει και εχει καποιες χαλαρωσει οι οποιες ειναι λογικες για τα 30 συν χρονια που εχει.
Για φιλι δεν με τραβηξε αλλα δινει σιγουρα ενω η γλωσσα της ειναι πολυ ενεργη και ικανη στο γλυψιμο στα αρχιδια και στην πουτσα. Ξερει καλα λοιπον την δουλεια και δεν κρατιεται στο κρεβατι, αποζητα την διασκεδαση με ιση επιθυμια. Την γαμησα δυο φορες που για την εμφανιση της δεν θα ηταν ευκολο χωρις την καλη της συμμετοχη.
Ειναι ενα μιλφ το οποιο παρεχει καλες υπηρεσιες , ξερει να γαμιεται και εχει πολυ τιμο κωλο. Για το θεμα του προσωπου εχω να πω οτι γενικα αξιζει να την γαμας πισωκολλητο αρα δεν θα πειραξει και πολυ οσους πανε για το σεξ.
Το γραφειο ηταν ενταξει σε ολα, οι φωτογραφιες περιπου αληθινες.

Συναντηση με την Σισσυ πριν απο αρκετους μηνες σε ξενοδοχειο του κεντρου, οπως εχω αδυναμια σε μωρα με μοντελε σωματα. Φυσικη βιαγκρα τα λεω
Ερχεται στην ωρα της, και μολις ανοιγω την πορτα βλεπω μια μικροκαμωμενη κοπελα, αρκετα δειλη. Την καλωσοριζω και της πεταω ενα φιλι πριν την στειλω για μπανιο.
Μια μικρη πριγραφη του μωρου, 30-32 εκανα την ηλικια της, κοντα στο αναγραφομενο υψος, κατσαρα μαλλια και προσωπο που στον δρομο δεν θα γυριζες να την κοιταξεις με εντονες γωνιες, και πολυ ομορφα μπλε ματια.
Σωμα μοντελε, λεπτη χωρις ιχνος παχους πανω της, 1.5 βυζια με στητες ρωγες και ανταποκρινεται πιστα στις φωτο του λαστ.
Στον αγωνα τωρα, αματουρι που δεν αντεχει ζορισμα, GFE κατασταση, μετρια πιπα, πηδημα σε οποια σταση θελεις αλλα εβαζε κοφτες. Βαθια διεισδυση δεν αντεχε η ηθελε, καβαλαρησα και στο πρωκτικο δεν αντεξε. Βογκουσε αγρια και τραβιοταν να μην τον παρει βαθια, οπου την λυπηθηκα και αλλαξαμε τροπαρι. Εντυπωση μου εκανε ομως που το μωρο εκανε gape με το συντομο πρωκτικο!
Την περιποιθηκα για κανενα 15λεπτο αλλα δεν εχυσε, που μου δινει την εντυπωση οτι δεν αφηνεται στα ραντεβου, και το κανει για τα λεφτα. Την πουτανια δεν την εχει μεσα της.
Συμπερασμα ενα μετριο πηδημα με ενα καλλιγραμμο μωρο και τιποτα παραπανω.
ΥΓ. Ειχε δουλεψει για το αδελφο γρεφειο πριν ενα χρονο με αλλο ονομα για μερικους μηνες και τα παρατησε. Την ειχα βαλει στο ματι απο τοτε λογω του σωματος της.