Κέιτυ (Studio De Paris)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 2
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Τη katy την είχα προλάβει λίγο πριν σταματήσει κάπου στα τέλη του 2019. Όμορφη κοπέλα με γλυκό πρόσωπο, υπέροχο σώμα με καμπύλες, περιποιημένα άκρα και μικρό αλλά φυσικό στήθος με θελκτικές ρόγες. Μου έκαναν εντύπωση τότε τα ακριβά εσώρουχα που φορούσε αλλά και οι κλασσάτες ζαρτιέρες της πράγμα που έδειχνε πόσο επένδυε στην εικόνα και στη κάθε λεπτομέρεια, πράγμα που δεν συναντάς εύκολα σε στούντιο κορίτσια. Στον αγώνα ήτανε πρόθυμη να εργατική.Άξιζε κάθε ευρώ και με το παραπάνω και αν και δεν τελείωνα εύκολα λόγω κούρασης της ημέρας ( είχα πάει προς το τέλος της βάρδιας της) εκείνη δεν θα με άφηνε αν δεν έχυνα, πράγμα που στο τέλος το κατάφερε. Πριν κάτι μήνες τώρα,είδα πως η Katy επέστρεψε στο σπορ. Δεν είναι διαθέσιμη συνέχεια αλλά ανά διαστήματα καθώς μάλλον δεν μένει εδώ μόνιμα. Πρέπει να μας έχει επισκεφτεί 2-3 φορές το τελευταίο 6μηνο αλλά καμία από τις περιόδους δεν με βόλευε το πρόγραμμα μου. Χθές είδα πως και αυτές τις μέρες βρίσκεται εδώ. Συνεπώς θα την επισκεφτώ για να δω τι μπορεί να χει αλλάξει στα χρόνια αυτά.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει . Παραμένει καυλα όπως παλιά . Εγώ την βρήκα και καλύτερη από πριν
Παραμένει εξαιρετική, με άψογο σώμα. Τα μαλλιά έχουν αλλάξει μόνο, που τα έχει κοντύνει, αλλά όπως και να τα έχει, όμορφη είναι. Αυτό που έχει αλλάξει επίσης, είναι ο χρόνος αναμονής στο σαλόνι. Θέλει σίγουρα καλή επιλογή της ώρας επίσκεψης, που να μην έχει πολύ κόσμο (το λέω επειδή εγώ δεν το έκανα και περίμενα πάνω από μία ώρα για να περάσω σε δωμάτιο)