Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μπάρμπορα  (Οίκος Βέργας 6)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Κριτικές: 3
  • Προβολές: 76

Κριτικές Χρηστών

G1100xx AvatarG1100xxΜηνύματα: 10 Κριτικές: 30

Ιστορίες: 0

Πρωινές καύλες με Μπάρμπορα Αξιολόγηση: 7.33 — 10/12/2025 - 19:58
    Πρωινές καύλες με Μπάρμπορα Αξιολόγηση: 7.33 — 10/12/2025 - 19:58

Η ημερομηνία είναι ενδεικτική έχω ρωτήσει έναν καλό μου φίλο να με καθοδήγηση για την επόμενη μέρα σε πιο ντέλο να πάω και αν παίζει τίποτα της προκοπής γιατί έχω χρόνιανα πάω σε ντέλο και δεν ξέρω τι μου γίνεται. Επειδής ξέρει πάνω κάτω τα γούστα μου η απάντηση του ήταν κόφτη <<Βέργας 6 κάτω Μπάρμπορα αλλά μου λέει πήγαινε πριν το μεσημέρι πήγαινε και θα με θυμηθείς>>

Και αφού έχω ξυπνήσει Κυριακή πρωί και έχω αράξει σε ένα καφέ στην γειτονιά κατά της 9 η ώρα και χαζεύω τον κώλο της γκαρσόνα όσοι ώρα πίνω το καφέ μου η καριόλα η γκαρσόνα δεν πρέπει να φορούσε τίποτα απο μέσα από το κωλάν της και η καύλες έχουν βαρέσει κόκκινο νιώθω το ριπερ να έχει βγει στην τσέπη Κουλ μία που βουτάω το μοτόρι και γίνομαι καπνός για Βέργας Με ελαφρά

Αφού έχω φτάσει στο ντέλο το πρωί πρωί και κατεβαίνω τα σκαλιά χτυπάω και μου ανοίγουν την πόρτα και αράξω πολυθρόνα και έρχεται η τσατσά και μου λέει Μπάρμπορα έχουμε την ξέρεις η απάντηση μου ήταν όχι και σκάει η Μπάρμπορα ολόγυμνη και μου λέει σβήσε το τσιγάρο και πλύνε τα χέρια σου. σκάω παράβολο και μπαίνω δωμάτιο και σε δύο λεπτά σκάει μύτη η η Μπάρμπορα και μου χώνει τους βηζους στην μάπα για να δούμε μου λέει τι ποδαρικό θα μας κάνεις εσύ σήμερα και βουτάει αφού με έχει ρωτήσει πρώτα θες με προφυλακτικό η χωρίς και τον παίρνει στο στόμα όλον πίπα διαστημικού επιπέδου γλύφει και δίδυμα και μου γυρνάει 69 και τον παίρνει μέχρι αμυγδαλές μετά από λίγο μου λέει αρχίζει να φτύνει και μου περνάει σκούφο πρώτη στάση ιεραποστολικο και την κάρφωνα με μανία μέχρι που τράβηξα προφυλακτικό και την γέμισμα σπέρμα απο την κοιλιά μέχρι τους βηζους της.
    Αφού τα είπαμε για λίγο και μου λέει εσένα δεν σε έχω ξαναδεί. και της λέω με στέλνει ένας καλός φίλος και είχε δίκιο τελικά. Α ναι μου λέει και αρχίζει να χτυπάει την πόρτα η τσατσά και αφού με βλέπει ότι το ριπερ είναι ακόμα ατσάλι τής λέω πάμε για δεύτερο γύρο και σκάω παράβολο σε πέντε έρχομαι μου λέει πάω να φρεσκαρηστω.
    Και σκάει στο δωμάτιο και με πλάκωσε σε μία πίπα και με έχει κάνει έτοιμο να χύσω πάλι και την ρώτησα για κωλάντερο και μου λέει ναι αλλά σιγά σιγά οκ τής λέω και την στήνω στα τέσσερα και μου τον πιάνει και μου τον βάζει σιγά σιγά στην κωλάρα τής αλλά με είχε καυλόση τόσο πολύ την έκανα κούνια πάνω στο πούτσο και όταν πήγα να ανεβάσω στροφές την ζόρισα και μετά από λίγο τον έβαλε στην μούνα της και αρχίζω όργωμα Κατσικογάμης
    Και ακούω πάλι η τσατσά χτυπάει την πόρτα μου τραβάει το λάστιχο και αρχίζε να μου τον παίζει πάνω στα βιζιατης μέχρι που τελείωσα για δεύτερη φορά.

Μπάρμπορα είναι μία μιλφ juicy καυλιάρα που θα σε κάνει περάσεις καλά και εκτιμάει τα λεφτά που παίρνει

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 10-15 λεπτά
    Κόστος (€) 40
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Υπηρεσίες Πρωκτικό
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    katafygios AvatarkatafygiosΜηνύματα: 648 Κριτικές: 57

Μπαρμπορα Σταθερη Αξια Αξιολόγηση: 7.00 — 03/12/2024 - 11:27
    Μπαρμπορα Σταθερη Αξια Αξιολόγηση: 7.00 — 03/12/2024 - 11:27

την τελευταια φορα που κατηφορησα στην βεργας και  ψιλιασμενος απο την προηγουμενη φορα για δηθεν ακαποτο τσιμπουκι στο 3...ειπα να επενδυσω σε σταθερη αξια....Μπαρμπορα...με  θυμηθηκε παρολο που ειχα καιρο να την επισκεφτω και για την ηλικια της πολυ καυλιαρικη υποδοχη ....ελα και θα περασεις αξεχαστα μου ειπε.μπαινοντασ και για νατην φτιαξω της εδωσα και 10 παραπανω ,μου χαμογελασε με αρπαξε απο το παντελονι το και με εσπρωξε στο δωματιο.Πριν καλα καλα πλυθω τοπικα με πλακωσε στο τσιμπουκι ,βαθυ...βεντουζα με πολυ σαλιο..ενω με αφηνε να παιζω με την κολοτρυπιδα της, προτεινοντασ μου να την γαμησω...την επομενη της ειπα γιατι ηθελα να την χυσω στο στο προσωπο...Απο ορθια θεση και αυτη καθιστη  να με κοιτα στα ματια με το καυλι μου στο στομα της κατεθεσα το σπερμα μου στο στα βυζια και στον λαιμο της γιατι τραβηχτηκε τελαυταια στιγμη να μην την πιτσιλισω στο προσωπο...δεν πειραζει πονηρουλα τησ ειπα...την επομενη δεν θα μου γλιτωσεις μεσα σε γελια...στα της εμφανισης ,μια γυναικα ανω των 50 με τα κιλακια της αλλα ομοιομορφα,ευχαριστη και δειχνει παντα καυλομενη.θατην επισκεφτω ξανα

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 20
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Στήθος Καλό σιλικονάτο
    Τατουάζ Πολλά
    Υπηρεσίες Δύο άντρες
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    rologas AvatarrologasΜηνύματα: 121 Κριτικές: 25

Eνα καλο μιλφ Αξιολόγηση: 7.50 — 02/02/2023 - 15:04
    Eνα καλο μιλφ Αξιολόγηση: 7.50 — 02/02/2023 - 15:04

Την Μπαρμπορα την ειχα χρονια ακουστα και τελευταια την επισκεφτηκα για να δω απο κοντα το παρουσιαστικο της. Ειναι αυτο που λεμε ελβετικος σουγιας του σεξ. Καπως ατιθαση η συμπεριφορα της, σε θελει μονο για σεξ και δεν κανει πλακα. Στο σαλονι ειναι ευθυς και δεν θελει να χασει χρονο, σου δειχνει τι εχει και η παιρνεις η δεν ξεκολλαει απο πανω σου μεχρι να φυγεις. 

Για τα δικα μου γουστα ειναι ενα καλο μιλφ με τονους εμπειριας και διαθεση για δουλεια. Την πηρα λοιπον για  ενα δοκιμαστικο και παρακατω οι εντυπωσεις μου…

Την ιδια συμπεριφορα που εχει στο σαλονι εχει και στο δοματιο και εκτελει το προγραμμα της χωρις να χασει χρονο. Καπου καπου βλεπει μια βιασυνη αλλα με τα 20 ευρω αυτα παιρνεις. Στηνεται καλα και εχει κανονικη αισθηση το μουνι της ενω το τζελ που βαζει στην εισοδο βοηθαει αρκετα. Οι αντοχες της ειναι καλες ακομα και για απαιτητικους και αν την βαλεις να σε καβαλησει ιδρωνει την φανελα. Απο εμφανιση ειναι καλη για την ηλικια της αλλα καποια χαλαρωση ειναι ορατη απο δω και απο κει. Προσωπικα εμεινα ευχαριστημενος και μπορει στο μελλον να την επισκεφτω ξανα.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 20
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Πίπα Με προφυλακτικό
    Στήθος Καλό σιλικονάτο
    Τατουάζ Μικρά διακριτικά
    Αξιοπιστία γραφείου Μέτρια (είχε καθυστέρηση το ραντεβού)
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα