Μπάρμπορα (Οίκος Βέργας 6)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 10
Κριτικές Χρηστών
την τελευταια φορα που κατηφορησα στην βεργας και ψιλιασμενος απο την προηγουμενη φορα για δηθεν ακαποτο τσιμπουκι στο 3...ειπα να επενδυσω σε σταθερη αξια....Μπαρμπορα...με θυμηθηκε παρολο που ειχα καιρο να την επισκεφτω και για την ηλικια της πολυ καυλιαρικη υποδοχη ....ελα και θα περασεις αξεχαστα μου ειπε.μπαινοντασ και για νατην φτιαξω της εδωσα και 10 παραπανω ,μου χαμογελασε με αρπαξε απο το παντελονι το και με εσπρωξε στο δωματιο.Πριν καλα καλα πλυθω τοπικα με πλακωσε στο τσιμπουκι ,βαθυ...βεντουζα με πολυ σαλιο..ενω με αφηνε να παιζω με την κολοτρυπιδα της, προτεινοντασ μου να την γαμησω...την επομενη της ειπα γιατι ηθελα να την χυσω στο στο προσωπο...Απο ορθια θεση και αυτη καθιστη να με κοιτα στα ματια με το καυλι μου στο στομα της κατεθεσα το σπερμα μου στο στα βυζια και στον λαιμο της γιατι τραβηχτηκε τελαυταια στιγμη να μην την πιτσιλισω στο προσωπο...δεν πειραζει πονηρουλα τησ ειπα...την επομενη δεν θα μου γλιτωσεις μεσα σε γελια...στα της εμφανισης ,μια γυναικα ανω των 50 με τα κιλακια της αλλα ομοιομορφα,ευχαριστη και δειχνει παντα καυλομενη.θατην επισκεφτω ξανα

Την Μπαρμπορα την ειχα χρονια ακουστα και τελευταια την επισκεφτηκα για να δω απο κοντα το παρουσιαστικο της. Ειναι αυτο που λεμε ελβετικος σουγιας του σεξ. Καπως ατιθαση η συμπεριφορα της, σε θελει μονο για σεξ και δεν κανει πλακα. Στο σαλονι ειναι ευθυς και δεν θελει να χασει χρονο, σου δειχνει τι εχει και η παιρνεις η δεν ξεκολλαει απο πανω σου μεχρι να φυγεις.
Για τα δικα μου γουστα ειναι ενα καλο μιλφ με τονους εμπειριας και διαθεση για δουλεια. Την πηρα λοιπον για ενα δοκιμαστικο και παρακατω οι εντυπωσεις μου…
Την ιδια συμπεριφορα που εχει στο σαλονι εχει και στο δοματιο και εκτελει το προγραμμα της χωρις να χασει χρονο. Καπου καπου βλεπει μια βιασυνη αλλα με τα 20 ευρω αυτα παιρνεις. Στηνεται καλα και εχει κανονικη αισθηση το μουνι της ενω το τζελ που βαζει στην εισοδο βοηθαει αρκετα. Οι αντοχες της ειναι καλες ακομα και για απαιτητικους και αν την βαλεις να σε καβαλησει ιδρωνει την φανελα. Απο εμφανιση ειναι καλη για την ηλικια της αλλα καποια χαλαρωση ειναι ορατη απο δω και απο κει. Προσωπικα εμεινα ευχαριστημενος και μπορει στο μελλον να την επισκεφτω ξανα.