Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ηλέκτρα  (City Gold Spa)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 42

Κριτικές Χρηστών

Sikelos AvatarSikelosΜηνύματα: 4331 Κριτικές: 39

Ιστορίες: 0

Στο οδοντιατρείο Αξιολόγηση: 6.50 — 18/11/2025 - 20:38
    Στο οδοντιατρείο Αξιολόγηση: 6.50 — 18/11/2025 - 20:38

Μεσημεριανή καταδρομική στο εν λόγο ελαιοτριβείο. Φτάνοντας δεν υπήρχε ταμπελακι σε κάποιο κουδούνι με την επονομασια αυτή. Ετσι καλεσα στο τηλ. όπου με ενημέρωσαν ότι μόνο με ραντεβού είναι,καθώς τους ειπα ότι δεν το ήξερα και βρίσκομαι από κάτω μου είπαν ποιο κουδούνι είναι και έτσι πήρα τον ανήφορο για το άγνωστο.
      Μπαίνοντας μέσα νόμιζα ότι έκανα λάθος γιατί το όλο σκηνικό θύμιζε οδοντιατρείο με τον ανάλογο εξοπλισμό. Η τσατσά όμως με πέρασε μέσα από ένα διάδρομο σε ένα δωμάτιο και μου εξήγησε τα καθέκαστα. Υπήρχαν 2 κοπέλες ελεύθερες και οι υπόλοιπες ήταν στα ραντεβού τους στα δωμάτια που είχαν και μπάνιο εκτός από αυτό που ειμουν εγώ κατά τα λεγόμενα της. Μου πρόσφερε ένα ποτήρι νερό από τη βρύση. Αποχώρησε και είδα δύο κοπέλες τη Μαντώ και τη Σούλα.
      Όταν επέστρεψε της είπα πως θα πάρω τη Μαντώ που είναι ένα καλό και χαμογελαστο καβλακι. Έτσι ήρθε η Μαντώ και τη ρώτησα για το πρόγραμμα της. Εκείνη μου ανακοίνωσε μισή ώρα 80 € και 45 λεπτά 100 €. Όταν όμως τη ρώτησα τη περιλαμβάνει που απάντησε μασάζ και στο τέλος στοματικό. Μετά μου έλεγε τουλάχιστον έτσι είναι για τη πρώτη φορά . Πήγαν να με πιάσουν τα γέλια και της είπα πως δεν ενδιαφέρομαι καθως ξεκίνησα για να φύγω μου είπε υπάρχει άλλη μια κοπέλα η οποία κάνει αυτά που θες και ως δια μαγείας εμφανίστηκε η Ηλέκτρα. 
      Αφού μιλήσαμε με την Ηλέκτρα και τα συμφωνήσαμε με πήγε σε ένα μπάνιο που μάλλον είναι των κορασίδων εκεί. Φρεσκαριστηκα και επέστρεψα στο δωμάτιο και σε πολύ λίγο ήρθε και εκείνη . Δηλώνει Τσέχα και μιλάει καλά τη γλώσσα αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι Ελληνίδα. Με ρώτησε με τι θα κάνουμε μασάζ λάδι ή κρέμα. Διάλεξα κρέμα και ξεκίνησε με μασάζ  αλλά περισσότερο για τρίψιμο μου έμοιαζε παρά με μασάζ συζητώντας περί ανέμων.
    Μετά από κάνα εικοσαλεπτο μου είπε να γυρίσω και αφού με χάιδευε μου πέρασε λάστιχο και τον πήρε στο στόμα. Συνεχίσαμε σε doggie και ιεραποστολικό στο μασαζοκρέββατο και εκεί της άρχισα τις διενέξεις για να τον πάρει στο στόμα ακά, να γλείφει τα δίδυμα και να τη χύσω στο στόμα. Με έξτρα 30 € έτσι και έγινε. Αφού τελειώσαμε και είχαν απομείνει κάνα δεκάλεπτο δεν είδα καμιά προθυμία για μασάζ ή κάτι άλλο και έδωσα το πράσινο φως για αποχώρηση.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 30 λεπτά
    Κόστος (€) 130
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Φωτογραφίες
    Επανάληψη Ραντεβού Δεν θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο στόμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Τήρηση Υπηρεσιών
    Συμπεριφορά
    Ποιότητα Μασάζ Μέτριο
    Καθαριότητα Χώρου Καλή
    Φιλί Ναι
    Στήθος Φυσικό
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (2)
    geroksouras Avatar geroksouras 19-11-2025 11:43:59
    +30 ακα πιπα και χυσιμο στο στομα για ενα μπαλακι, Σαν να πηγαινες με εσκορτ δηλαδη
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Sikelos Avatar Sikelos 19-11-2025 13:22:07
    Αυτό σκεφτόμουν και εγώ, καλύτερα από την αρχή να είχα πάρει εσκορτακι
    Αντιδράσεις ()