Niκoleta (Your Angels)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Εθνικότητα: Ρωσίδα
- Ύψος: 168 cm
- Βάρος: 55 kg
- Μαλλιά: Ξανθά
- Μάτια: Πράσινα
- Στήθος: C Σιλικόνη
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 9
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Η επικοινωνία με το γραφείο ήταν ακόμη εύκολη, εύχομαι από την καρδιά μου να γίνουν όλα όπως το γνώρισα. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της, ευδιάθετη και με χαμόγελο σε όλο το ραντεβού. Επικοινωνία άνετη στα Αγγλικά.
Πρώτη εντύπωση από εξωτερική εμφάνιση θετική . Ύψος άνω του μετρίου μακριά ξανθά μαλλιά σα μπούκλες casual εμφάνιση τζινεκι και ροζ γόβες . Όμως έβγαζε θηλυκότητα από πάνω ως κάτω . Ηλικία 30 και κάτι θα την έκανα.
Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε ήταν το χαμόγελο της . Τη ρώτησα τι θα ήθελε να της προσφέρω ζήτησε λευκό κρασάκι . Ρώτησε ευγενικά αν μπορεί να καπνίσει φυσικά δέχτηκα . Είπαμε λίγα πράματα στη αρχή για να σπάσει ο πάγος μιας και με συναντούσε πρώτη φορά. Ενημερωτικά την έχω συναντήσει σύνολο 3 φορές αν δε κάνω λάθος. Τη θεωρούσα safe επιλογή του γραφείου όταν δε ήθελα να ρισκάρω .
Ζήτησε να φρεσκαριστεί και να βάλει κάτι πιο σεξυ το οποίο ήταν ένα μαύρο κορμάκι με στρινγκ μαύρο και κάλτσες με δαντέλα μαύρες πάνω στις ροζ γόβες της . Καθαρή γενικά κοπέλα και περιποιημένη παντού.
Στα του αγώνα τώρα ρώτησε τι μου άρεσε τι με ευχαριστεί και γενικά ακολουθούσε τις οδηγίες μου παίρνοντας όμως και πρωτοβουλίες για να δοκιμάσει τυχόν νέες στάσεις η πρακτικές που θα μου άρεσαν και ρώταγε αν θα το έκανε έτσι η να άλλαζε κάτι .
Ξεκίνησε να φιλάει λαιμό και στήθος αισθησιακά πριν προχωρήσει παρακάτω .
Στα της πίπας που είναι και βασικό στοιχείο ήταν σίγουρα πολύ βαθιά μέχρι λαρύγγι σε κάποιες περιπτώσεις με περιποίηση γλύψιμο της κάτω περιοχής και εναλλάξ πάλι . Μια πίπα μια γλύψιμο μπαλάκια . Σεξ κλασσικές στάσεις εναλλάξ, της άρεσε ισως περισσότερο όταν με καβάλησε.
Συμπερασματικά πέρασα καλά αν και τη περίμενα πιο κουρασμένη διότι το ραντεβού στο οποίο αναφέρθηκα και ήταν το πρώτο μας έγινε προχωρημένη ώρα. Ωστόσο και ευδιάθετη ήταν και δε βαριόταν καθόλου.