Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Εθνικότητα: Ρωσίδα
  • Ύψος: 160 cm
  • Βάρος: 50 kg
  • Μαλλιά: Ξανθά
  • Μάτια: Μπλε
  • Στήθος: B
  • Πόλη: Αθήνα
  • Κριτικές: 2
  • Προβολές: 32

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

G1100xx AvatarG1100xxΜηνύματα: 10 Κριτικές: 30

Ιστορίες: 0

Καυλιάρικο κοντοπούτανο Αξιολόγηση: 7.00 — 10/12/2025 - 20:10
Καυλιάρικο κοντοπούτανο Αξιολόγηση: 7.00 — 10/12/2025 - 20:10

επισκέψη στο 73Β αργά το βράδυ αφού έχω φύγει από ένα φίλο που πίναμε κάτι τσιπουράκια σε ένα ουζερί δεν γαμιεται λέω και δεν πάμε ντέλο στο μεταξύ ήθελα να πάω σε ένα άλλο αλλά όταν έφτασα ήταν κλειστό εκεί είχε hard core καταστάσεις ζουμερά κορίτσια και τέτοια Ναι!
Και τελικά κατέληξα 73Β να πάρω Έμμυ ανεβαίνω σκαλιά χτυπάω και αράζω καναπέ σκάει η τσάτσο και μου λέει έχω αυτή αυτή και αυτή τσούπ το έπιασα το τελευταίο όνομα τής άλλες δύο δεν τής θυμάμαι καν τα όνομα τούς Έμμυ λέω σκάω παράβολο και μπαίνω δωμάτιο δεν την έχω δει ούτε πως είναι και τη είναι

Σκάει μετά από κανένα πεντάλεπτο το μωρό στο δωμάτιο είναι κοντό ξανθό και με λίγες καμπύλες και μία καυλόφατσα Ωωω να σου.... μωρό μου της λέω τη είσαι εσύ σε θέλω και πάω να το πάρω αγκαλιά και με το ριπερ τής σούβλισα την κοιλιά ήμουν είδη φτιαγμένος 

Ξαπλώνω και μου έρχεται από πάνω και μου βάζει τούς βηζους στην μάπα απο την μία να γλύφω τον βήζο και με το άλλο χέρι να χαϊδεύω την κωλοτρυπιδα της όχι μέσα μου απέξω και την έβαλα να κάνει μάρκο ντιμάρκο άφιλτρο γλυφομούνι δεν τής έκανα και αφού μου τον είχε φτιάξει το ριπερ έτοιμο για οργωμα μου περνάει σκούφο και στήνεται στα τέσσερα 
Η κωλάρα τής ήταν ωραίο θέαμα εγώ να το σφυροκοπω και με το δάχτυλο να τής πατάω την κωλοτρυπιδα λίγο μέσα.

Δεύτερη στάση ιεραποστολικο και εκεί έδωσα πόνο το καρφωνα βαθιά μέχρι που τύλιξε τα πόδια της γύρω μου και την κάρφωσα με μανία γούρλωσε τα ματάκια της η Έμμυ και μετά με δάγκωσε στο λαιμό μέχρι που εχυσα βαθιά μέσα στο μουνί τής και με κρατούσε με τα πόδια της μέσα μέχρι να στραγγιξο.

Αφού τα είπαμε για κανένα λεπτό και ούτε πήρε τα μωρόμαντιλο τής το τζελ τής και έφυγε.

Έμμυ είναι κοντό καυλιάρηκο με ωραίες ματάρες και ωραίες καμπύλες είναι επικίνδυνα ερωτευσημη

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 10-15 λεπτά
Κόστος (€) 20
Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
Ηλικία πελάτη 40-49
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money
ranger AvatarrangerΜηνύματα: 583 Κριτικές: 10

Ιστορίες: 0

Με την Έμμη ξανά μετά απο χρόνια Αξιολόγηση: 6.50 — 29/06/2022 - 22:17
Με την Έμμη ξανά μετά απο χρόνια Αξιολόγηση: 6.50 — 29/06/2022 - 22:17

Μετά από χρόνια και ζαμάνια λοιπόν, ξαναπέρασα με την Έμμυ

Εμφανισιακά παραμένει καλή. Μου έκανε εντύπωση που έχει τεράστια βελτίωση στην πίπα. Πάνε τόσα χρόνια βέβαια αλλάζουν τα πράγματα. Γενικά, δεν μπορώ να πω ότι έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις στην πίπα αλλά και πάλι δεν το κάνουν όλες με τον ίδιο τρόπο. Η Έμμυ, αυτή τη φόρα, το έκανε με όρεξη και τον πήρε στο στόμα αρκετά δυναμικά. Δεν μιλάμε βέβαια για τίποτα deepthroat, πήρε όμως το περισσότερο μέσα, οκ :)
Στο σεξ κάπως παθητική. Στήθηκε τουλάχιστον με περισσότερη όρεξη στα 4 όταν της το ζήτησα (είχα γράψει λίγα λόγια για αυτήν σε νήμα για το Λιοσίων 73. Α ή Β δεν έχει σημασία, τότε μετακινούταν, πιθανόν το ίδιο να κάνει και τώρα)
Για τελείωμα δεν τη ρώτησα αν τα δέχεται κάπου πάνω της, έχυσα στο προφυλακτικό.
Συνολικά, για την φάση των 20 ευρώ δεν είναι και  άσχημα.
Το ακάποτο τσιμπούκι δεν χρεώνεται έξτρα, το επέλεξα στις έξτρα υπηρεσίες πάντως μια και το κάνει.
Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 30 λεπτά
Κόστος (€) 20
Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
Ηλικία πελάτη 40-49
Φωτογραφίες Επεξεργασμένες και παραπλανητικές
Πίπα Με προφυλακτικό
Στήθος Φυσικό
Τατουάζ Μικρά διακριτικά
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Υπηρεσίες Δύο άντρες
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
Πρόσωπο