Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μαριάννα  (Adult Club)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

Pe27 AvatarPe27Μηνύματα: 10995 Κριτικές: 60

Ιστορίες: 0

Η αχόρταγη Αξιολόγηση: 8.67 — 23/12/2024 - 00:33
Η αχόρταγη Αξιολόγηση: 8.67 — 23/12/2024 - 00:33

Η μαριαννα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση .

Δεν είναι για το καθένα με τη έννοια ότι δε συστήνεται σε όσους ψάχνουν μοντέλο ή κάποια πολύ όμορφη στο πρόσωπο . Άσχημη δε τη λες όμως δε είναι πιτσιρίκα και αυτό φαίνεται από το πρόσωπο κυρίως . Ισως έχει και λίγα παραπάνω κιλά για εμένα . Από κει και πέρα όποιος ψάχνει να βγάλει γούστα και να περάσει εγγυημένα καλά καλό είναι να τη δοκιμάσει . Μου τη είχε προτείνει η ΜΑΓΔΑ από το γραφείο μου μίλησε καλά και η ονια για τη κοπέλα αλλά σίγουρα με βοήθησε και η κριτική του άσπονδου φιλου @geroksoura που μου έδιωξε κάθε δισταγμό 

Ήρθε στη ώρα της ντυμένη με μια φούστα μαύρη και μπότες μαύρες . 

Ήμουν το πρώτο της ραντεβού και ήταν ξεκούραστη είχε άλλωστε και ολιγοήμερη αποχή οπότε τα έδωσε όλα άνετα 

Δε έφαγε πολύ χρόνο άσκοπα και ξεκίνησε το αγώνα από τη αρχή . Καθαρή κοπέλα , ευγενική χαριτωμένη παρουσία . Στη πίπα είναι κορυφαία ρουφάει σα ηλεκτρική σκούπα τα πάντα κάτω πλαγίως πάνω ότι βρει χωρίς κούραση ή διαμαρτυρία . Την έκοψα όμως γιατί αν τη αφήσεις έχει το τροπο να χύσεις στη πρώτη πίπα σε ελάχιστα λεπτά . Την έβαλα να κόψει ρυθμούς εξηγώντας της ότι τη πρώτη φορά δε θέλω να τελειώνω με σκέτη πίπα . Ήταν ένα ραντεβού δίωρο που πολύ σύντομα κατάφερε και τη τρίτη φορά χωρίς καμία δυσκολία . Για μένα αξίζει στα λεφτά της ακριβώς και μόνο για πελάτες που δε κοιτάνε εικόνα αλλά μια γυναίκα που ξέρει να στα δώσει όλα χωρίς μα μου και μη αγγίζεις εδώ μη φιλάς μη κάνεις μη ράνεις . Τα κάνει όλα και συμφέρει 

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 2 ώρες
Κόστος (€) 220
Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
Ηλικία πελάτη 50+
Φωτογραφίες Δεν υπήρχαν/δεν φαίνεται προσωπο
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι
Στήθος Φυσικό
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
Υπηρεσίες Τελείωμα στο στόμα - 20€
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δείτε τα σχόλια (1)
rsotos7 Avatar rsotos7 23-12-2024 12:05:28