Αλίνα (Diamond Spa)
Κριτικές Χρηστών
Γύρω στα 30 σε ηλικία, γλυκιά και ομιλητική γκόμενα που ξέρεις από την πρώτη στιγμή ότι θα περάσεις όμορφα μαζί της.
Κάνει καλούτσικο μασάζ αλλά πολύ καλή πίπα, βαθιά και με πολύ παιχνίδι στα αρχίδια. Στο γαμήσι κάνει πολύ καλό καβάλημα ειδικά και συνολικά φαίνεται πως της αρέσει το σεξ. Το μουνί της ήταν καθαρό για γλείψιμο και στενό στην αίσθηση.
Από στάσεις κάνει ότι και να της ζητήσεις ενώ στα 4 οι αντοχές είναι καλές για ένα μικρό ξέσκισμα.
Θα ξαναπάω γιατί ήταν λίγος ο χρόνος και πιστεύω ότι θα περάσω καλύτερα αν δεν ότι ξαναπήγα.

Επισκεψη για αδειασμα χωρις να εχω κανονισει τηλεφωνικα κατι. Η Αλινα μου τραβηξε περισσοτερο απο ολες την προσοχη λογο του ωραιου τροπου που παρουσιαστηκε στο σαλονι. Απο εμφανιση το προσωπο απλο ενω το σωμα ωραιο με κωλαρα και βυζαρες πολυ μεγαλες.
Εκανα μπανακι και ξεκινησαμε με μασαζ. Καλο αλλα οχι και κατι που αξιζει να αναλυσω, στο σεξ τα παει καλυτερα παντος. Τα προκαταρκτικα και κυριως η πιπα ηταν πολυ ωραια, γλυφει μπαλες και κανει βαθυ λαρυγγι με ευκολια.
Με φιλησε με γλωσσα και μετα της εκανα γλειφομουνι, η περιοχη καλη, καθαρη και το γουσταρε. Για να ικανοποιησω το οπτικο μου πεδιο ζητησα να στηθει στα 4 και αρχισαμε το σεξ. Καλο το στησιμο και η μεγαλη κωλαρα θεικη. Καλη απο συμμετοχη, βογγαει και κατεβαζει υγρα. Εχυσα πανω της εξαντλημενος...
Ειναι καλη περιπτωση, θα την παρω ξανα αμα τυχει και περασω απο εκει...

Την βρήκα αμέσως διαθέσιμη στην επίσκεψη που έκανα στο μαγαζί. Είχα την περιέργεια να γλείψω βυζί που βγάζει γάλα αλλά τελικά δεν βγάζει ποια.
Σαν εμφάνιση είναι ικανοποιητική, όχι κάτι το ιδιαίτερο πάντως. Τα βυζιά της πανέμορφα και ο κώλος λίγο υπερτροφικός, συμπαθητικός οπως και γενικά η συμπεριφορά της.
Έχει ωραίο χαμόγελο και κοιτάει να δουλέψει τα χρήματα που παίρνει. Κάνει ένα απλό έως μέτριο μασάζ, κάπου κάπου καλύτερο και είναι υπομονετική, αν την αφήσεις δεν σταματάει.
Από κει και πέρα την ενδιαφέρει το σεξ, θέλει να δίνει καλή εντύπωση και έμεινα ευχαριστημένος με το τσιμπούκι της. Δέχτηκε γλείψιμο παντού και δαχτυλιασμα όσο ήθελα.
Αρκετά στενή από αίσθηση, στο σεξ μοιάζει να το απολαμβάνει και κάνει πολύ καλά στησίματα. Το πισωκολλητό μου άρεσε πολύ μαζί της, της έδωσα και άπλετα σφαλιάρες στον κώλο.
Ο χώρος μου άρεσε όπως και η υπηρεσία.
Συνολικά ευχάριστο αυτό που έκανα μαζί της.

Μετριο σωμα, μετριο προσωπο αλλα πολυ καλο φυσικο βυζι και υποσχεται καλο μασαζ.
Μετα το μπανιο επεσα με τα μουτρα στα βυζια της που δεν μου ξεκολαγανε απο το μυαλο. Πολυ καλα και στην υφη και στην σκληροτητα και οι αντοχες της απεριοριστες στο γλειψιμο και στο ρουφηγμα. Ηταν καθαρη και μυριζε ωραια.
Περασαμε στο μασαζ μετα στο οποιο οντος εκανε καλη δουλεια, με περιοποιθηκε σε ολο μου το σωμα και μου εβγαλε ολη την ενταση.
Δεχτηκε ενα δαχτυλο στο μουνι και οταν την καυλωσα αρχισε να μου παιρνει τσιμπουκι. Στον λαιμο της μπορεις ανετα να κανεις ενα γαμησι, ειναι λες και εχει βαλει αναισθητικο και επιδιωκει να τον εξαφανιζει. Μετα καναμε ισπανικο και τελικα στηθηκε στα τεσσερα για γαμησι.
Αρχικα αργα αλλα οι κινησεις της μου ελεγαν να δωσω πονο και αυτο εκανα. Η κωλαρα της εφαγε μερικα χαστουκια μετριας εντασης και αρχισε να συνοδευει με βογγητα. Το μουνι της εχει μετρια αισθηση αλλα δεν εβαλε τζελ ευτυχως. Συνολικα μια καλη εμπειρια με ακριβως αυτα που ηθελα και ειχα στο μυαλο μου