Ηλέκτρα (Studio Κηφισού 60)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 52
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Θα περασετε καλα Αξιολόγηση: 7.17 — 03/06/2022 - 22:33
Ειδικα το σωμα της ειναι πολυ καλο. Ηρθε χωρις να αργησει οπως ζητησα στην τσατσα αλλα στο προγραμμα δεν ειχαμε καμια βιασυνη. Με χαιδεψε σε ολο το κορμι και εγλυψε τις ρωγες μου καλα πριν αρχισει το στοματικο. Με τα χερια μου χαιδευε τα αρχιδια οσο μου επερνε τσιμπουκι. Λιγο χερι και πολυ γλυψιμο σε ολο το μηκος της πουτσας με ειδικη φροντιδα για το καυλι. Με ρωτησε τι σταση θελω και ζητησα πισωκολλητο αφου ειχα δει τον ακαταμαχητο κωλο της και δεν μπορουσα να μην τον εχω μπροστα μου. Ονειρο πραγματικα η θεα και το στησιμο καλο. Λιγο χρονο ειχαμε αλλα περασα καλα και εκεινη δικαιολογει τα λεφτα που παιρνει. Οπωσδηποτε αν πατε σε στουντιο να επισκεφτειτε την Ηλεκτρα, σιγουρα θα περασετε καλα.
Αντιδράστε

Αντιδράσεις () 

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΕΑ part 2 Αξιολόγηση: 10.00 — 27/05/2022 - 07:18
- ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!!!
- Τι μωρό είναι εαυτό ρε τι ΔΙΑΜΑΝΤΙ!
- από όλες τις αλυσίδες είσαι αστέρι No1!!!!! κοριτσάρα μου με ανατίναξες !!!!! Τι προσωπάκι καινούριο είναι αυτό , όμορφα μικρά νυχάκια απαλό μαλλί ,όλα κοπελαρα μου έχεις το πακέτο δυο μέτρα πόδι να τα γλύφεις με τις ώρες !!!! Στο στοματικό έχει πτυχίο δεν την πιάνει κανείς!!!! Χρυσές δουλειές κούκλα μου και πάντα με αυτό το χαμόγελο που ποτέ σε τίποτα δεν μας λέει όχι !
- Όσο για το κατάστημα δεν θα είχα την ίδια άποψη προφυλακτικό κατω και τσιγάρα στο τασάκι , ρίξτε μια μάτια πριν μπει ο πελάτης !!!!
- Ηλεκτραρα μου θέλω να ξανά γευτώ το μουνακι σου θέλω να σε ξανά δω να τελειώνεις και να μας ακούει όλο το μαγαζί ????
Αντιδράστε

Αντιδράσεις () 

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε