Izabel (Studio Κηφισού 60)
Κριτικές Χρηστών
Μετριο σεξ Αξιολόγηση: 7.00 — 17/02/2025 - 23:56
Κοντουλα αλλα αρκετα ομορφη γυναικα με πλουσιο στηθος το οποιο αργοτερα διαπιστωσα πως εχει και εναν βαθμο χαλαρωσης. Κανει πιπα με καποτα στοι βασικο αλλα πολυ καλη στην τεχνικη και σε συνδυασμο με την καλη της διαθεση μου ανεβασε και την δικη μου πολυ. Δεν βιαζεται και σε αφηνει να την χαιδεψεις και να την φιλησεις στο στομα αλλα δεν παιρνει πρωτοβουλιες και στο σεξ ειναι μπορω να πω ουδετερη. Κανει καλο στησιμο στα τεσσερα και εχει καλη αισθηση το μουνι της. Βγαζει κατι ψευτο βογγητα τα οποια δεν με πεισανε και συνολικα ηταν απλα μετρια στο σεξ.
Δεν υπηρξε αποκορτυφωμα για αυτον τον λογο και απλα εχυσα χωρις να εχω πραγματικα νιωσει ευχαριστηση.
Αντιδράστε

Αντιδράσεις () 

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
Δεν ειναι πια οπως φαινεται στις Αξιολόγηση: 3.20 — 05/12/2021 - 23:05
Δεν ειναι πια οπως φαινεται στις Αξιολόγηση: 3.20 — 05/12/2021 - 23:05
Δεν ειναι πια οπως φαινεται στις φωτογραφιες, εχει κρεμασει λιγο γενικα αλλα επειδη ειχα καυλες και δεν αντεχα αλλο το ψαξιμο προχωρησα μαζι της. τελικα και στο προγραμμα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Μετρια πιπα με χερι και στο γαμησι ξενερωτη, ουτε βογγητα ουτε συμμετοχη με κινηση. Απο αισθηση το μουνι καλο και το τζελ που εβαλε ηταν οσο πρεπει αλλα σαν συνολο δεν αξιζε τα λεφτα που εδωσα.
Αντιδράστε

Αντιδράσεις () 

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε