Μαρία (Massage 3ης Σεπτεμβρίου 119)
Κριτικές Χρηστών
Είχα περάσει ξανά στο στούντιο με την σάρα παλαιότερα και είχα κάνει δοκιμές και με άλλες κυρίες. Είναι ένας χώρος με αρκετά ώριμες κυρίες προς το gilf θα έλεγα και ενώ δεν υπήρχαν αρκετές διαθέσιμες επέλεξα την Μαρία. Φορούσε ένα μακρύ φόρεμα και γόβες προκλητικές θα έλεγα που τις πήγαιναν πολύ. Έχει τα κιλά της και αρκετή κυτταριτίδα όμως αν την φερθείς και την δεις όχι επαγγελματικά αλλά κάτι παραπάνω από μια κυρία του χώρου θα περάσεις εξαιρετικά και ικανοποιητικά. Πήγα έκανα το μπανάκι μου και αμέσως ήρθε στο δωμάτιο χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση. Ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά μας με αρκετές αγκαλίτσες και φιλάκια με κλειστό στόμα ενώ άρχιζε σιγά σιγά να μου χαιδεύει η ίδια τον πούτσο και να με γκαβλώνει ακόμα περισσότερο. Στην συνέχεια ξαπλώσαμε και μου έκανε ένα έντονο μασάζ και με χάιδευε αρκετά πρόστυχα ενώ εγώ έγλειφα μετά έντονα τα βυζιά της και γκάβλωνε και η ίδια όλο και περισσότερο. Στην συνέχεια την γύρισα μπρούμυτα και την έγλειφα σε όλο της το σώμα ενώ η ίδια κόντεψε να χύσει μαζί με το γλειφομούνι που της έκανα ενώ μετά γυρίσαμε σε 69 με τα υγρά να φεύγουν από την ίδια και λίγα από μένα αλλά κρατήθηκα όσο μπορούσα διότι μετά μου έκανε μια γερή πίπα χωρίς προφυλακτικό και ενώ μου τον έκανε κατάρτι κάναμε σεξ σε τέσσερις στάσεις. Ιεραποστολικά, body to body πλάγια και πισωκολλητό όπου έριξε και τα μαλλιά της και είχε γίνει ακόμα πιο σέξι. Κι ενώ την γαμούσα για κάνα 12λεπτό περίπου κατάφερα τελικά να ολοκληρώσω χύνοντας πολλά υγρά μέσα στην κυτταριτιδοκωλάρα της και να λυτρωθώ φιλώντας της στην συνέχεια την πλάτη της πορωμένος από την καύλα. Μετά όταν με καθάρισε μου είπε αρκετά κοπλιμέντα και πιάσαμε μια συζήτηση γενική και προσωπική για σχέσεις φλέρτ και σεξ και είδα ότι έχει μια έντονη και ενδιαφέρουσα άποψη για τα πάντα. Σε γενικές γραμμές είναι μια αξιοπρεπέστατη γκιλφάρα που ευχαριστιέται να πηδιέται με νεότερους.

.gif)

.jpg)

.gif)

.gif)