Νεφέλη (Massage Nirvana)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Εθνικότητα: Ρουμάνα
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 5
- Προβολές: 53
Κριτικές Χρηστών
ψαχνοντας να βρω καποιο κοριτσι να κανω καμια καταδρομικη επεσα πανω σε κριτικες της νεφελης ..
μου κινησε το ενδιαφερον κι ειπα να κανω μια δοκιμη ..
ετσι κι εγινε .. πηρα τηλεφωνο στο μαγαζι να δω αν ειναι διαθεσιμη κι αφου εκλεισα το ραντεβου εφυγα για εκει ...
εφτασα λοιπον στον χωρο και αφου ελευθερωθηκε δωματιο ηρθε το κοριτσι και με οδηγησε μεσα..
πρωτη εντυπωση οταν την ειδα ηταν πολυ θετικη αφου αντικρυσα ενα ψηλο πλασμα με ωραιο κορμι και ευδιαθετη ..
δωματιο μεγαλο και καθαρο .. ντουσακι κι αραγμα μεχρι να ερθει η νεφελη ..
δεν αργησε να ανοιξει η πορτα και να περασει μεσα η μικρη .. με ρωτησε για μασαζ αλλα της ειπα το αφηνουμε για μετα ..
χαδακια .. φιλακια χωρις γλωσσα .. και παιγνιδι με τα βυζακια της .. μικρα φυσικα με ωραια ρογα..
φιλακια σε ολο το κορμι και κατεβαινει προς την πουτσα με κραυγουλες ..
ξεκιναει ενα τσιμπουκι που εξελιχθηκε σε τσιμπουκαρα ρουμανικης σχολης .. τιποτα δεν αφησε παραπονεμενο ..
στα αρχιδια δεν λεει οχι και μαλιστα τα περιποιειται με ευλαβεια .. το σκουλαρικακι στην γλωσσα δινει μια διαφορετικη αισθηση ..
καποτουλα και καβαλημα .. αναβηκε επανω μου κι αρχισε να χορευει πανω στο καυλι ομορφα και ρυθμικα ..
εχει ωραιο κορμακι το κοριτσι .. την εβαλα να ξαπλωσει μπροστα μου και της τον εχωσα .. γαμησακι απολαυστικο με ενταση .. ηθελα να την δω και στα τεσσαρα αφου η μεση της κι ο κωλος της ειναι καλοσχηματισμενα ...
στα γονατα η θεα ειναι πολυ καλη .. κωλαρα .. για σφυροκοπημα .. αντεχει στις ψηλες στροφες ..
και με αυτα ηρθε και το χυσιμο στην καποτα ...
απο σοσιαλ στα αγγλικα ολα καλα ..
μασαζακι την αλλη φορα να το δοκιμασω κι αυτο ..
Επίσκεψη στο λαδομαγαζο όπου στην υποδοχή με υποδέχτηκαν πολύ ευγενικά και αφού ζήτησα κατευθείαν τη Νεφέλη με οδήγησε στο δωμάτιο
Ο χωρος είναι πεντακάθαρος και δεν άργησε να έρθει η Νεφέλη που είναι πολύ καυλα με πολύ ωραίο κορμι και φανταστικά βυζάκια.
Η περιποίηση δεν άργησε να ξεκινήσει με παθιασμένα γλωσσοφιλα και περιποίηση στις μπάλες και πίπα χωρίς προφυλακτικο.
Μετά είχαμε γαμησι στα τέσσερα και στο όρθιο όπου την ταλαιπώρησα λίγο και τελείωμα δυνατά.
Μετά κάναμε μπάνιο μαζί με ξεπλύνει από τις σαπουνάδες και αποχαιρετιστηκαμε.
Πηγα ξανα στην Νεφελη, η μια φορα δεν μου ηταν αρκετη…
Με το που ηρθε στο δωματιο μπηκαμε στο ψητο, χαδια φιλια και στοματικο με γλειψιμο στα αρχιδια. Καλη περιποιηση, εμπειρη και δεκτικη. Εγλειψα μουνι και βυζια, οι ρωγες της καυλωσανε. Της γαμησα το στενο της το μουνι και μου εκανε ωραια στησιματα. Το πισωκολλητο αψογο, το καβαλημα επισης καλο. Δεχτηκε εντονο σφυροκοπημα χωρις να διαμαρτυρηθει και τα βογγητα της μου δωσανε την εντυπωση πως ηταν αληθινα. Εχυσα αφου εβγαλα την καποτα στα κωλομερια, υπεροχο θεαμα οπως και να εχει...
Ακολουθησε μασαζ, πιεση σε ολο το σωμα με τα χερια και χωρις βιασυνη. Δεν μπορω να πω οτι εχει την καλυτερη τεχνικη αλλα το εχει και προσπαθει.
Γενικα περασα καλα ξανα παρολο που δεν περασανε πολλες μερες απο την πρωτη μας φορα. Το μαγαζι και η υπηρεσια αξιζουν.
Το μαγαζί είχε γεμάτα δωμάτια και περίμενα μέχρι να μπω. Η Νεφέλη έχει κορμί λαμπάδα με δύο μικρές καυλωμένες ρώγες που βγάζουν μάτι
Η κοπέλα είναι από Ρουμανία με τα ελληνικά τής νά μήν είναι τόσο καλά έχει μάθει όμως τίς απαραίτητες λέξεις για να πεις 2 κουβέντες
Είχαμε 69, ιεραποστολικό και doggy
Στην πίπα καλό στοματικό , και με το σκουλαρίκι που έχει στη γλώσσα, πολύ καλή η αίσθηση
Σαν εμφάνιση άνετα πάει για έσκορτ
Μια καλή συνάντηση με την Νεφέλη.
Ο χώρος μια χαρά, καθαρός και όλα στην θέση τους. Η υπηρεσία ευγενική και καλός λόγος να επιλέγεις το μαγαζί ξανά και ξανά.
Η Νεφέλη είναι όμορφη γκόμενα, ειδικά το σώμα της είναι άψογο αν και το βυζί είναι μικρό και δεν κάνει για τους βυζόλαγνους. Έχει προτεραιότητα να δίνει ευχαρίστηση στον πελάτη και δεν είναι από αυτές που κάνουν υπερβολές, θέλει να σε κάνει να πας ξανά.
Ξεκίνησε με το μασάζ της που δεν είναι το καλύτερο αλλά κάνει καλή προσπάθεια περνώντας τα χέρια της από παντού. Μετά μου έκανε πίπα. Ήταν συμπαθητική, με πολλά παιχνίδια της γλώσσας και πάνω από όλα συμφώνησε να την κάνει ακάποτα χωρίς να το σκεφτεί καν.
Στο σεξ έκανε καλά στησίματα, έχει καλό από αίσθηση μουνί και τον τρώει στα τέσσερα με πολύ ευχαρίστηση. Επίσης πολύ δυνατή είναι στο καβάλημα, ασταμάτητη μπορώ να πω. Έχει πολύ ενέργεια και τα δίνει όλα. Από την στιγμή που την είδα να κάνει τέτοια προσπάθεια αποφάσισα να της γράψω κριτική και φυσικά σκέφτομαι και δεύτερη επίσκεψη.
Πέρασα πολύ ωραία και την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

.gif)

.jpg)

.gif)

.gif)